Principalii suspecţi de omor, comis la Câmpeni, identificaţi de poliţişti Reviewed by CD on . Ieri, la ora 04:23, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în albia pârâului Valea Caselor din Cîmpeni, se află o pers Ieri, la ora 04:23, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în albia pârâului Valea Caselor din Cîmpeni, se află o pers Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Principalii suspecţi de omor, comis la Câmpeni, identificaţi de poliţişti

Principalii suspecţi de omor, comis la Câmpeni, identificaţi de poliţişti

Principalii suspecţi de omor, comis la Câmpeni, identificaţi de poliţişti

Ieri, la ora 04:23, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în albia pârâului Valea Caselor din Cîmpeni, se află o persoană căzută în apă. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni care a constatat că în albia pârâului se afla cadavrul lui F.G.R., de 41 de ani, din Cîmpeni.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului s-a constatat că prezintă mai multe urme de violenţă iar pe carosabil au fost observate mai multe pete de sânge, în cauză existând suspiciunea că bărbatul a fost victima unei infracțiuni comisă cu violenţă, motiv pentru care a fost anunţat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de 08.09.2013, in jurul orelor 04:00, victima, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa de strada Transilvaniei din oraşul Cîmpeni, moment în care s-a întâlnit cu P.V.V., de 21 de ani, D.P., de 25 de ani şi D.C., de 21 de ani, toţi din Cîmpeni, care i-au cerut 5 lei şi sticla cu bere pe care victima o avea în mână.
Întrucât F.G.R. a refuzat să le dea celor trei suma de bani şi sticla cu bere solicitate, aceştia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul şi picioarele în zona capului, după care l-au deposedat de încălţăminte şi l-au aruncat în albia pârâului Valea Caselor, părăsind locul faptei.
În urma activităţilor de cercetare desfăşurate, cei 3 suspecţi au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei Orașului Cîmpeni pentru continuarea cercetărilor.
În urma investigaţiilor efectuate în cauză şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, care a concluzionat că „moartea lui F.G.R. a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin înec, la o persoană care prezenta traumatism cranio – cerebral recent, care i-a putut determina starea de inconştienţă», dosarul a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea de către cei 3 suspecţi a infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus faţă de cei 3 inculpaţi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 09.09.2013, să-i prezinte Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus