Primarul Sebesului isi cere scuze pentru intreruperea apei in oras Reviewed by CD on . Primarul Municipiului Sebe┼č, domnul Dorin Nistor, transmite scuze tuturor cet─â┼úenilor pentru situa┼úia de disconfort major generat─â ├«n urma defec┼úiunii survenite Primarul Municipiului Sebe┼č, domnul Dorin Nistor, transmite scuze tuturor cet─â┼úenilor pentru situa┼úia de disconfort major generat─â ├«n urma defec┼úiunii survenite Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Primarul Sebesului isi cere scuze pentru intreruperea apei in oras

Primarul Sebesului isi cere scuze pentru intreruperea apei in oras

Primarul Sebesului isi cere scuze pentru intreruperea apei in oras

Primarul Municipiului Sebe┼č, domnul Dorin Nistor, transmite scuze tuturor cet─â┼úenilor pentru situa┼úia de disconfort major generat─â ├«n urma defec┼úiunii survenite pe strada Doroban┼úilor la re┼úeaua de alimentare cu ap─â curent─â, fiind vorba de o conducta din azbociment ├«nvechit─â care a cedat. Furnizarea apei potabile ├«n ├«ntregul ora┼č, prin re┼úeaua public─â, a fost sistat─â din aceast─â cauz─â.
ÔÇ×Aceste ├«ntreruperi repetate consemnate ├«n ultima perioad─â se datoreaz─â unei infrastructuri ├«nvechite, unei re┼úele care nu a constituit niciodat─â o prioritate pentru precedentele administra┼úii publice locale. Subliniez faptul c─â o serie de municipalit─â┼úi din ┼úar─â au accesat finan┼ú─âri puse la dispozi┼úie de Uniunea European─â, care a oferit ├«n ultimii ani numeroase instrumente de finan┼úare nerambursabil─â pentru obiective de extindere ┼či de reabilitare a sistemelor de ap─â ┼či ape uzate. Lipsa de interes ┼či de competen┼ú─â genereaz─â, din p─âcate, ├«n acest moment, costuri de peste 10 milioane de Euro pentru a reface re┼úelele de ap─â potabil─â, ap─â menajer─â ┼či ape pluviale de pe raza Municipiului Sebe┼č. Consider inacceptabil─â atitudinea vechilor primari care au ignorat cu bun─â ┼čtiin┼ú─â interesul public, aceast─â atitudine conduc├ónd spre situa┼úia ├«n care de exemplu, Rah─âul se racordeaz─â abia ├«n luna noiembrie a anului 2016 la re┼úeaua de ap─â potabil─â, iar Municipiul Sebe┼č se confrunt─â cu una din cele mai grave probleme. Sus┼úin, cu maxim─â urgen┼ú─â, necesitatea buget─ârii ┼či realiz─ârii unui studiu privind Modelarea hidraulic─â a Municipiului Sebe┼č, precum ┼či necesitatea unei investi┼úii majore pentru ├«nlocuirea re┼úelelor de ap─â, canalizare ┼či ape pluviale pe ├«ntreaga raz─â administrativ teritorial─â a Municipiului Sebe┼č. Va fi un grafic de investi┼úii pe o perioad─â extins─â, pentru a recupera timpul pierdut.ÔÇŁ ÔÇô Primarul Municipiului Sebe┼č, domnul Dorin Nistor.

Compartimentul Rela┼úii Publice ┼či Comunicare
Prim─âria Municipiului Sebe┼č

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus