Primăria Alba Iulia va construi un adăpost specializat pentru câinii fără stăpân Reviewed by CD on . Primăria Alba Iulia în colaborare cu Apă CTTA demarează construcţia unui adăpost specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân. Spaţiul necesar acestei in Primăria Alba Iulia în colaborare cu Apă CTTA demarează construcţia unui adăpost specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân. Spaţiul necesar acestei in Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Alba Iulia va construi un adăpost specializat pentru câinii fără stăpân

Primăria Alba Iulia va construi un adăpost specializat pentru câinii fără stăpân

Primăria Alba Iulia va construi un adăpost specializat pentru câinii fără stăpân

Primăria Alba Iulia în colaborare cu Apă CTTA demarează construcţia unui adăpost specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân. Spaţiul necesar acestei investiţii a fost identificat în perimetrul staţiei de epurare.

Suprafaţa edificiului se compune din mai multe compartimente destinate activităţilor specifice: aproximativ 80 mp spaţii tratament şi cabinet medical, spaţii cazare cu o suprafaţă de 125 mp. În plus, este prevăzut şi un salon de recuperare după intervenţiile medicale. Direcţia Sanitar Veterinară va dota adapostul în regim de gratuitate cu un incinerator. Capacitatea de cazare efectivă este de aproximativ 35-40 de câini. Adăpostul va fi înfiinţat cu respectarea standardelor şi legislaţiei în vigoare şi va fi deservit de personal medical specializat, alături de personal auxiliar (îngrijitori).

Durata estimată de execuţie este de aproximativ două luni, iar costul preconizat este de 115 000 lei inclusiv TVA.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus