Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba! Reviewed by CD on . Rusine PSD Alba! Unul dintre cei mai slabi prefecti pe care i-a avut judetul Alba, acum pensionarul Cornel Murg a fost numit director de cancelarie la Instituti Rusine PSD Alba! Unul dintre cei mai slabi prefecti pe care i-a avut judetul Alba, acum pensionarul Cornel Murg a fost numit director de cancelarie la Instituti Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba!

Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba!

Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba!

Rusine PSD Alba! Unul dintre cei mai slabi prefecti pe care i-a avut judetul Alba, acum pensionarul Cornel Murg a fost numit director de cancelarie la Institutia Prefectului Judetul Alba! Chiar nu mai are PSD Alba alti oameni? Cum e posibil domnule prefect Danut Halalai?
,,Pensionari de la stat, dar angaja╚Ťi ├«n continuare ai aceluia╚Öi stat. ╚śeful de cancelarie al prefectului de Alba ├«ncaseaz─â ├«n paralel pensie, leaf─â de la stat , indemniza╚Ťii dar ╚Öi salarii de la firme private. Interzicerea cumulului pensie/salariu la stat ar putea fi reintrodus─â din nou, dup─â ce a fost aplicat─â ╚Öi pe mandatul Guvernului condus de Emil Boc. Ministrul Muncii, Olgu╚Ťa Vasilescu, a spus astfel de practiciÔÇŁ trebuie s─â se ├«ncheieÔÇŁ. M─âsura se r─âsfr├ónge asupra unor colegi de partid, pensionari de la stat, dar angaja╚Ťi ├«n continuare ai aceluia╚Öi stat.
Pre╚Öedintele PSD Cugir, Cornel Murg, tr─âie╚Öte dintr-o pensie de lux pe care o cumuleaz─â cu un salariu de ╚Öef de cabinet la Prefectura Alba dar ╚Öi indemniza╚Ťii din Consilii de Administra┼úie ╚Öi totu╚Öi vorbim de moralitate ╚Öi dreptate ├«ntr-un jude╚Ť de asista╚Ťi sociali, ├«ncremenit ├«n minciun─â ╚Öi neperforman╚Ť─â. Guvernul l-a numit oficial, ├«n februarie 2016 pe Cornel Murg ├«n func┼úia de prefect al jude┼úului Alba, ├«n locul lui Gheorghe Fene╚Öer. Murg a urcat astfel din postul de subprefect, ├«n primul e┼čalon de conducere al Guvernului ├«n teritoriu, urm├ónd ca patru luni mai t├órziu, tot guvernul s─â semneze ├«ncetarea exercit─ârii func╚Ťiei, ├«n condi╚Ťiile ├«n care acesta ├«ndeplinea cumulativ condi╚Ťiile privind v├órsta standard ╚Öi stagiul de cotizare pentru pensionare,
De╚Öi nu a trecut nici m─âcar un an de zile, Cornel Murg revine la Institu╚Ťia Prefectului, de aceast─â dat─â ├«n func╚Ťie de director cancelarie, de unde prime╚Öte ╚Öi o leaf─â pe m─âsur─â.├Än acela╚Öi timp, fostul prefect este ╚Öi membru ├«n Consiliul de Administra╚Ťie al APA CTTA Alba, membru ATOP, de╚Ťine p─âr╚Ťi sociale la SURIANU SCM, ac╚Ťionar la SIF BANAT CRI╚śANA, ac╚Ťionar la SIF OLTENIA, ac╚Ťionar la SIF MOLDOVA, ac╚Ťionar la SIF MUNTENIA, ac╚Ťionar la SIF TRANSILVANIA, este membru ├«n Asocia╚Ťia Inginerilor din Cugir ╚Öi vicepre╚Öedinte al Partidului Social Democrat Alba. ├Än paralel cu salariul ╚Öi pensia de la statul rom├ón, Cornel Murg mai ├«ncaseaz─â salarii de la dou─â firme private ╚Öi venituri de la Consiliul Jude╚Ťean ╚Öi APA CTTA. Averea acestuia este impresionant─â dar continu─â s─â mulg─â ├«n continuare statul rom├ón. (http://www.prefecturaalba.ro/wp-content/uploads/2017/05/MURG.pdf)
Ca domnia sa, mul╚Ťi al╚Ťii.Poate e timpul ca ╚Öi politicienii ace╚Ötia ai no╚Ötri, s─â ├«nve╚Ťe c─â pe lumea aceasta mai exist─â adev─âr ╚Öi demisii de onoare. Ei sunt rodul indolen╚Ťei colective ├«n fa╚Ťa unor legi prost croite. ├Än timp ce ╚Öeful de cancelarie al reprezentantului Guvernului ├«n teritoriu ├«╚Öi urm─âre╚Öte interesele proprii, lehamitea cre╚Öte ├«n r├óndul partidului aflat la guvernare. Mai mult, la nivelul jude╚Ťului Alba problemele au r─âmas ├«ncremenite ├«n timp. P─âi cum altfel dac─â a┼úi numit oameni (func┼úii de conducere), care nu sunt ├«n stare s─â conduc─â o roab─â de la pivni┼úa p├ón─â-n sunt, ce s─â mai vorbim de soarta a mii de oameni. Pe acest principiu al avans─ârii, s-a creat o psihologie a maselor, dar ┼či una individual─â, cu efect n─âucitor pentru viitorul acestei zone. Dup─â ce c─â s-au ÔÇťsuit a┼ča cum s-au suitÔÇŁ, ├«n func┼úiile pe care acum le ocup─â, se mai ┼či cred capabili. Umilesc adev─âra┼úii profesioni┼čti din sistem, scuip─â cu sete pe zeci de ani de experien┼ú─â , pun picioarele pe mas─â ╚Öi amenin╚Ť─â tot ce le st─â ├«n cale.ÔÇŁ (Opinia Transilvana)

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus