Omul sfinteste locul! Ioan Oros produce cele mai bune termopane din lume, la Sebes! Reviewed by CD on . Intodeauna am spus ca omul sfinteste locul! Este si cazul domnului Ioan Oros, din Sebes, care, in urma cu 15 ani, impreuna cu fratele sau Gheorghe, a pus bazele Intodeauna am spus ca omul sfinteste locul! Este si cazul domnului Ioan Oros, din Sebes, care, in urma cu 15 ani, impreuna cu fratele sau Gheorghe, a pus bazele Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Omul sfinteste locul! Ioan Oros produce cele mai bune termopane din lume, la Sebes!

Omul sfinteste locul! Ioan Oros produce cele mai bune termopane din lume, la Sebes!

Omul sfinteste locul! Ioan Oros produce cele mai bune termopane din lume, la Sebes!

Intodeauna am spus ca omul sfinteste locul! Este si cazul domnului Ioan Oros, din Sebes, care, in urma cu 15 ani, impreuna cu fratele sau Gheorghe, a pus bazele unei afaceri ce nu parea, la vremea respectiva, una grozav de profitabila. Este vorba de societatea Evola, de pe strada Augustin Bena, nr. 99 (pe DN1, la iesire spre Vintu de Jos – http://fereastraevola.ro/contact/-) o firma producatoare de tamplarie din Pvc cu geam termopan.
De-a lungul anilor, societatea a reusit sa produce diverse ferestre, usi si ansambluri din material Pvc cu geam termopan de cea mai inalta calitate si sa le monteze. Si, pentru ca Romania nu avea o experienta extraordinara in domeniu, Ioan Oros si-a cautat colaboratori in Olanda, Belgia, Italia sau Germania. Rezultatele nu au incetat sa apara. La Evola Sebes au inceput sa se fabrice produse de ultima generatie, care au fost prezente la cele mai mari targuri din Europa (Italia 2011, Germania 2012) si care reprezinta viitorul tamplariei din Pvc cu geam termoizolant. Este vorba de termopane cu profile marca KBE, care sunt 100% produse in Gemania, la Berlin si sunt proprietatea firmei HT TROPLAST AG din Germania, concern care este numarul 1 in lume in domeniul sistemelor de tamplarie PVC. Iata doar cateva dintre beneficiile acestora: asigura o curatire rapida si usoara prin suprafetele netede ale profilelor; impiedica depunera prafului, profilele fiind tratate antistatic; profilele PVC KBE nu iau foc, ele se aprind la temperaturi de peste 450 °C dar se autosting;  nu necesita alte finisaje cu aplicare periodica (vopsire, lacuire etc.); nu se deformeaza in timp, pastrandu-si etanseitatea si dimensiunile.
Ce sa mai zic? Jos palaria domnule Ioan Oros! De oameni ca dumneavoastra avem nevoie!
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus