Politia Rutiera Alba este platita doar sa stea la panda, Doamna ministru Carmen Dan? Reviewed by CD on .   Injuraturi, blesteme, sudalme, traznete, fulgere, dumnezei, sfinti, draci, vorbe de ocara se pot auzi in fiecare zi, dimineata si dupa masa, pe DN1, intr   Injuraturi, blesteme, sudalme, traznete, fulgere, dumnezei, sfinti, draci, vorbe de ocara se pot auzi in fiecare zi, dimineata si dupa masa, pe DN1, intr Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Politia Rutiera Alba este platita doar sa stea la panda, Doamna ministru Carmen Dan?

Politia Rutiera Alba este platita doar sa stea la panda, Doamna ministru Carmen Dan?

Politia Rutiera Alba este platita doar sa stea la panda, Doamna ministru Carmen Dan?

 

Injuraturi, blesteme, sudalme, traznete, fulgere, dumnezei, sfinti, draci, vorbe de ocara se pot auzi in fiecare zi, dimineata si dupa masa, pe DN1, intre Sebes si Alba Iulia! Ca sa parcurga cei 15 kilometri, soferii fac cel putin o ora, o ora si jumatate!!! Adica, mai mult stau decat merg! Coloane lungi de masini se intind de la iesirea de pe Autostrada A1, pana la podul de peste Mures, la intrarea in Alba Iulia! Am sesizat de mai multe ori IPJ Alba dar mi s-a raspuns cu nonsalata ca nu este niciun eveniment rutier, doar…blocaj, din cauza traficului!… Pai, politistii de la Rutiera de ce nu sunt prezenti, la orele de varf, sa ajute la descongestionarea circulatiei? Ei pentru ce iau salariile? Doar ca sa stea la panda si sa dea amenzi? Doamna┬á ministru Carmen Dan, va rugam sa cereti┬á politistilor din Alba sa se ocupe de aceasta portiune supra aglomerata de drum si sa nu ne mai sfideze cu masinile lor cu girofar, cu care trec in tromba pe langa noi, fara sa faca nimic!

Cu multumiri, Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus