Noul prefect de Alba uraste minciuna si bisericutele! Sa speram ca va scapa de incompetentii din prefectura! Reviewed by CD on . Noul prefect de Alba, Halalai Danut Emil a declarat marti, la instalare, ca a urat intotdeauna minciuna si suficienta care face tot atata rau ca si incompetenta Noul prefect de Alba, Halalai Danut Emil a declarat marti, la instalare, ca a urat intotdeauna minciuna si suficienta care face tot atata rau ca si incompetenta Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Noul prefect de Alba uraste minciuna si bisericutele! Sa speram ca va scapa de incompetentii din prefectura!

Noul prefect de Alba uraste minciuna si bisericutele! Sa speram ca va scapa de incompetentii din prefectura!

Noul prefect de Alba uraste minciuna si bisericutele! Sa speram ca va scapa de incompetentii din prefectura!

Noul prefect de Alba, Halalai Danut Emil a declarat marti, la instalare, ca a urat intotdeauna minciuna si suficienta care face tot atata rau ca si incompetenta. ,, Nu iubesc sub nicio forma bisericutele. Voi aprecia intotdeauna oamenii cu idei, oamenii sinceri, deschisiÔÇŁ- a mai precizat Halalai. Speram sa si reuseasca! Presa a semnalat de mai multe ori incompetenta si dezinteresul unora dintre functionari, precum si slaba lor pregatire.
Mentionam ca Guvernul Grindeanu a emis o hotarare privind ├«ncetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare ├«n conditiile legii, a func╚Ťiei publice de prefect al jude╚Ťului Alba de catre Mihaela Albu ╚Öi a emis o hotarare privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare ├«n conditiile legii, a functiei publice de prefect al jude╚Ťului Alba de c─âtre Danut Halalai Emil.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus