Nostalgia vremurilor Iliescu (video) Reviewed by CD on . Băimărenii, nostalgici după epoca Ion Iliescu. Cel puţin de asta au dat dovadă oamenii care în cursul dimineţii de astăzi s-au aflat în Piaţa Izvoarele din Baia Băimărenii, nostalgici după epoca Ion Iliescu. Cel puţin de asta au dat dovadă oamenii care în cursul dimineţii de astăzi s-au aflat în Piaţa Izvoarele din Baia Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Eveniment»Nostalgia vremurilor Iliescu (video)

Nostalgia vremurilor Iliescu (video)

Nostalgia vremurilor Iliescu (video)


B─âim─ârenii, nostalgici dup─â epoca Ion Iliescu. Cel pu┼úin de asta au dat dovad─â oamenii care ├«n cursul dimine┼úii de ast─âzi s-au aflat ├«n Pia┼úa Izvoarele din Baia Mare. V─âz├ónd c─â fostul pre┼čedinte al ┼ú─ârii, Ion Iliescu este ├«n vizit─â la punctul de comercializare, b─âim─ârenii l-au asaltat cu bucurie.
ÔÇ×Am v├óndut mai bine atunci. Era mai bine pe vremea domnului Iliescu. Azi nu avem locuri de munc─â, nu avem nimic. Suntem ├«n pensie ┼či degeaba am dat bani la s─ân─âtate c─â acum dac─â ne ├«mboln─âvim r─âm├ónem pe drumuriÔÇŁ, a declarat o b─âim─âreanc─â.
Persoanele aflate ├«n pia┼ú─â la orele dimine┼úii nu s-au mi┼čcat din loc f─âr─â s─â ├«i smulg─â m─âcar o str├óngere de m├ón─â fostului pre┼čedinte. Majoritatea dintre ei au f─âcut ┼či fotografii pentru a avea dovada c─â fostul conduc─âtor al ┼ú─ârii le-a c─âlcat taraba cu produse. Ion Iliescu a gustat pe r├ónd din produsele comercializate de ┼ú─âranii maramure┼čeni. Fostul demnitar de stat nu a r─âmas indiferent la o felie de br├ónz─â oferit─â de o precupea┼ú─â.

VEZI VIDEO ┬á [cvg-video videoId=’17’ width=’640′ height=’380′ /] ┬á [cvg-video videoId=’19’ width=’960′ height=’450′ /]

Roxana Ilie

 

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus