Mortii vor fi ingropati cu bratara pe mana iar peste sicriu va fi turnat var cloros! Reviewed by CD on . Firmele de pompe funebre vor fi obligate să arhiveze contractele de prestări servicii încheiate și documentele fiscale timp de 5 ani, ca metodă de prevenire și Firmele de pompe funebre vor fi obligate să arhiveze contractele de prestări servicii încheiate și documentele fiscale timp de 5 ani, ca metodă de prevenire și Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Mortii vor fi ingropati cu bratara pe mana iar peste sicriu va fi turnat var cloros!

Mortii vor fi ingropati cu bratara pe mana iar peste sicriu va fi turnat var cloros!

Mortii vor fi ingropati cu bratara pe mana iar peste sicriu va fi turnat var cloros!

Firmele de pompe funebre vor fi obligate s─â arhiveze contractele de prest─âri servicii ├«ncheiate ╚Öi documentele fiscale timp de 5 ani, ca metod─â de prevenire ╚Öi combatere a evaziunii fiscale, iar o br─â╚Ťar─â din materiale care nu sunt biodegradabile, cu datele de identificare ale firmei care a acordat ├«ngrijiri mortuare, va fi aplicat─â obligatoriu pe m├óna dreapt─â sau st├óng─â a decedatului,pentru eventuale pl├óngeri ulterioare ale rudelor ╚Öi responsabilizarea acesteia.
Noile reguli, anun╚Ťate ├«nc─â din luna mai ca fiind preg─âtite, au fost avizate acum de Guvern ╚Öi vor fi aplicate de la sf├ór╚Öitul lunii noiembrie, scrie Profit.ro.
Peste sicriu va fi turnat var cloros ╚Öi numai dup─â aceea angaja╚Ťii cimitirului vor acoperi sicriul cu p─âm├ónt.
Din acest motiv, prestatorii de servicii funerare vor fi aviza╚Ťi de consiliile locale din punct de vedere at├ót al capacit─â╚Ťii financiare, c├ót ╚Öi profesionale.
Amenzile pentru cei care nu respect─â legea ├«n ceea ce prive┼čte ├«nmorm├ónatarea, at├ót prestatorii de servicii funerare c├ót ┼či familiile defunc┼úilor, pornesc de la 500 de lei ┼či ajung la 10.000 de lei.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus