Miercuri, deschiderea Târgului de Crăciun la Sebes Reviewed by CD on . Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun Sebeș, 6 decembrie, ora 18.00, Parcul Tineretului În perioada 6 – 31 decembrie 2017, în Parcul Tineretului, am încerc Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun Sebeș, 6 decembrie, ora 18.00, Parcul Tineretului În perioada 6 – 31 decembrie 2017, în Parcul Tineretului, am încerc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Miercuri, deschiderea Târgului de Crăciun la Sebes

Miercuri, deschiderea Târgului de Crăciun la Sebes

Miercuri, deschiderea Târgului de Crăciun la Sebes

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun
Sebeș, 6 decembrie, ora 18.00, Parcul Tineretului

În perioada 6 – 31 decembrie 2017, în Parcul Tineretului, am încercat să dăm contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului. Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.
Nu va lipsi nici Moș Crăciun la întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului; el își va face apariția în seara zilei de 20 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți.
Vă așteptăm cu drag, să dăruim împreună magia sărbătorilor de iarnă!

***
Miercuri, 6 decembrie 2017
Parcul Tineretului
Ora 18.00
Inaugurarea Târgului de Crăciun
Aprinderea iluminatului de sărbători
Petrecere pe patinoarul artificial, cu acces gratuit, alături de animatori îmbrăcați în personaje de poveste. Personajele de poveste vor oferi dulciuri tuturor copiilor participanți la eveniment și îi vor însoți pe gheață, pentru a se bucura împreună de patinoarul care își așteaptă vizitatorii.

Program artistic, la scena montată în parc:
LIDIA BUBLE
Denisa Moga & band

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus