Stomatologa Antonia Popa trateaza copiii, in primul cabinet stomatologic din Sebes finantat din bugetul local. Reviewed by CD on . La Sebeș a fost înființat, printr-un proiect inițiat de primarul Dorin Nistor, primul cabinet stomatologic finanțat de la bugetul local, destinat exclusiv copii La Sebeș a fost înființat, printr-un proiect inițiat de primarul Dorin Nistor, primul cabinet stomatologic finanțat de la bugetul local, destinat exclusiv copii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Stomatologa Antonia Popa trateaza copiii, in primul cabinet stomatologic din Sebes finantat din bugetul local.

Stomatologa Antonia Popa trateaza copiii, in primul cabinet stomatologic din Sebes finantat din bugetul local.

Stomatologa Antonia Popa trateaza copiii, in primul cabinet stomatologic din Sebes finantat din bugetul local.

La Sebeș a fost înființat, printr-un proiect inițiat de primarul Dorin Nistor, primul cabinet stomatologic finanțat de la bugetul local, destinat exclusiv copiilor din municipiu și din localitățile aparținătoare, care oferă servicii gratuite și care va fi funcțional începând cu data de 13 martie 2019.

Inaugurarea oficială a cabinetului stomatologic a avut loc marti, 12 martie 2019, începând cu ora 13.00, locația fiind bd. Lucian Blaga, nr. 45 A (în clădirea amplasată în spatele Centrului Cultural “Lucian Blaga”), în prezența primarului Dorin Nistor, a viceprimarului Adrian Bogdan, a medicului stomatolog Antonia Popa, (care va deservi acest cabinet) sustinuta de iubitului ei, consilierul local Nicolae Matei, precum si a altor edili locali si copii.

Cabinetul a fost amenajat pe parcursul anului 2018, conform prevederilor legale în vigoare, la cele mai noi standarde în domeniu, valoarea totală a investiției ridicându-se la suma de 108.278 lei, provenită integral din bugetul local al Municipiului Sebeș.  De asemenea, tot în cursul anului 2018, a fost angajat, prin concurs, personalul medical de specialitate.

Scopul înființării cabinetului stomatologic vizează creșterea accesibilității populației școlare cuprinse în unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Sebeș și a localităților aparținătoare (Lancrăm, Petrești, Răhău) la servicii stomatologice, creșterea gradului de conștientizare și informare a populației de vârstă școlară cu privire la regulile minime de igienă orală, toate acestea, în întâmpinarea Zilei Mondiale a Sănătății Orale, marcată în fiecare an în data de 20 martie.

Cabinetului stomatologic va funcționa zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00-16.00, serviciile medicale gratuite oferite fiind: consultații stomatologice curente și urgente, diagnosticarea și efectuarea tratamentului cariilor dentare, extracții dentare, tratamente de detartraj etc. Pentru informații suplimentare și programări cetățenii Municipiului Sebeș pot contacta personalul de specialitate la nr. de telefon 0258-735139.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus