Medici specializati in tara si in Franta opereaza cu cel mai performant computer tomograf, la Sebes! Iata cine, cand si cum poate beneficia de servicii. Reviewed by CD on . La Spitalul Municipal Sebe┼č, a fost pus ├«n func┼úiune, cel mai performant computer tomograf din jude┼úul Alba. Este vorba de un model Somatom Perspective 64, marc La Spitalul Municipal Sebe┼č, a fost pus ├«n func┼úiune, cel mai performant computer tomograf din jude┼úul Alba. Este vorba de un model Somatom Perspective 64, marc Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Medici specializati in tara si in Franta opereaza cu cel mai performant computer tomograf, la Sebes! Iata cine, cand si cum poate beneficia de servicii.

Medici specializati in tara si in Franta opereaza cu cel mai performant computer tomograf, la Sebes! Iata cine, cand si cum poate beneficia de servicii.

Medici specializati in tara si in Franta opereaza cu cel mai performant computer  tomograf, la Sebes! Iata cine, cand si cum poate beneficia de servicii.

La Spitalul Municipal Sebe┼č, a fost pus ├«n func┼úiune, cel mai performant computer tomograf din jude┼úul Alba. Este vorba de un model Somatom Perspective 64, marca Siemens, in valoare de 1,6 milioane lei, care se remarca prin reducerea cu 60% a radia┼úiilor. Medicii care vor opera cu acest aparat au o bogata experienta si mai multe studii de specialitate, atat in tara cat si in strainatate. Doctorul Ofelia Popa este medic primar si de 11 ani medic radiolog la Sebe┼č, fiind specializat─â pe ecografie general─â, senologie (mamografie), ecografii mamare, computer tomograf ┼či rezonan┼ú─â magnetic─â. Ea se bucura de recunoastere in elita medicilor specialisti, din marele centre universitare, Bucuresti, Cluj Napoca sau Timisoara. Medicul primar Nicolaie Muntean, are o experien┼ú─â profesional─â ├«n spitale din Fran┼úa si este atestat sa profeseze in Franta prin Ordre des Medecins Nr 16/2494/101005122317 eliberat de Centre Hogaitalieede Ruffec 15 Rue de l Hopital Bl 40071, 16700 Ruffec.
Programul de func┼úionare al tomografului este de luni p├ón─â vineri, ├«ntre orele 8.00-14.00. Zilnic pot fi examinati 12 pacienti. Inscrierile pentru programari se pot face telefonic (0258-731712) sau personal, la sediul Spitalului Municipal Sebes, de pe strada Surianu nr 41. Examinarea este gratuita, pacientii au nevoie doar de biletul de trimitere de la medicul de familie si de cardul de sanatate. Cei care nu sunt asigurati trebuie sa plateasca 250 de lei, pentru o examinare simpla sau 450 de lei daca va fi necesara o examinare mai complexa, cu folosirea substantei de contrast. ,,Facem computer tomograf de urgen╚Ť─â ├«n traumatismele cerebrale, pentru fracturi, hematoame, contuzii cerebrale, accidente vasculare cerebrale, tumori intracraniene, pentru afec╚Ťiunile coloanei, traumatisme, tumori, hernii de disc, probleme pulmonare, tumori pancreatice, dar ╚Öi probleme la rinichi, splin─â, sfera genital─â la femei. Spitalul Municipal Sebe┼č beneficiaz─â si de un mamograf performant de ultim─â genera┼úie, par┼úial digitizat, care ofera pacien┼úilor radiologie digitalizat─â ┼či examin─âri ecografice de toate tipurile.ÔÇŁ, a precizat medicul primar Ofelia Popa.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus