Managerii si angajatii IMM-urilor specializati! Reviewed by CD on . La sfârşitul săptămânii trecute, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a organizat la Alba Iulia conferinţa de lansare a proiectului “Dezvoltarea abilităţilor a La sfârşitul săptămânii trecute, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a organizat la Alba Iulia conferinţa de lansare a proiectului “Dezvoltarea abilităţilor a Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Managerii si angajatii IMM-urilor specializati!

Managerii si angajatii IMM-urilor specializati!

Managerii si angajatii IMM-urilor specializati!

La sfârşitul săptămânii trecute, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a organizat la Alba Iulia conferinţa de lansare a proiectului “Dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale şi manageriale în zona IMMurilor inovative din România pentru formarea şi promovarea parteneriatelor naţionale şi transnaţionale”. În cadrul proiectului, managerii şi angajaţii IMM-urilor de pe raza judeţului Alba beneficiază de formare profesională gratuită.
Proiectul în valoare de 8,2 milioane lei este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi are ca obiect principal promovarea culturii antreprenoriale printr-un set complex de activităţi integrate – consiliere, orientare, motivare, informare, formare antreprenorială pentru personalul operativ şi de conducere din IMM-urile din România în cadrul celor opt regiuni de dezvoltare, dezvoltarea capacităţii de a iniţia şi realiza parteneriate între IMM-urile din ţară si parteneriate transnaţionale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus