In magazine se vinde carne de animale bolnave! Reviewed by CD on . Carne de vit─â de la animale bolnave a ajuns ├«n farfuriile rom├ónilor! Autoritatea sanitar─â verific─â acum amploarea acestei situa┼úii ┼či care este mai exact perico Carne de vit─â de la animale bolnave a ajuns ├«n farfuriile rom├ónilor! Autoritatea sanitar─â verific─â acum amploarea acestei situa┼úii ┼či care este mai exact perico Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»In magazine se vinde carne de animale bolnave!

In magazine se vinde carne de animale bolnave!

In magazine se vinde carne de animale bolnave!

Carne de vit─â de la animale bolnave a ajuns ├«n farfuriile rom├ónilor! Autoritatea sanitar─â verific─â acum amploarea acestei situa┼úii ┼či care este mai exact pericolul pentru s─ân─âtatea uman─â.

Scandalul a izbucnit la nivel european, după ce o anchetă jurnalistică a dezvăluit că în abatoarele din Polonia sunt sacrificate vaci bolnave, iar carnea acestora este amestecată cu cea provenită de la animale sănătoase.

ÔÇ×Depinde de ce boli discut─âm la animalele pe linie de sacrificare. Dac─â afecteaz─â s─ân─âtatea omului, risc mare, dac─â sunt de pe urma transportului, afecteaz─â bun─âstarea anumalului ╚Öi a caltiatii c─ârnii, dac─â nu ╚Ötim, nu putem evalua.┬áDac─â avem animale moarte sau bolnave care se taie, nu are loc s├óngerarea, ca organele ╚Öi carnea s─â se poat─â consuma. Sunt dou─â p├órghii de control, trebuie control administrativ ╚Öi control la organe ╚Öi carcase, deci medicul veterinar e implicat ├«n lan╚Ťul de verificare a c─ârnii ╚Öi pretabilitatii pentru consumul umanÔÇŁ,┬áDan Lescai, medic veterinar. (continuare aici)

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus