LA PAS PRIN CEALALTA CAPITALA Reviewed by CD on . Jurnalista Maria Ilea a facut o plimbare pe jos, pe DN1, la intrare in Alba Iulia, dinspre Teius, in zona Ambient. Iata ce a constatat, cu naduf: ,,Este deplora Jurnalista Maria Ilea a facut o plimbare pe jos, pe DN1, la intrare in Alba Iulia, dinspre Teius, in zona Ambient. Iata ce a constatat, cu naduf: ,,Este deplora Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»LA PAS PRIN CEALALTA CAPITALA

LA PAS PRIN CEALALTA CAPITALA

LA PAS PRIN CEALALTA CAPITALA

Jurnalista Maria Ilea a facut o plimbare pe jos, pe DN1, la intrare in Alba Iulia, dinspre Teius, in zona Ambient. Iata ce a constatat, cu naduf: ,,Este deplorabila zona . Pacat de banii bagati in dale si in pista de biciclete. Sunt portiuni din trotuar care sunt complet acoperite cu buruieni, arbusti, gunoaie , sau spatii destinate pentru parcarea biciletelor unde nici nu se mai vad suportii sau cismele pentru apa care nu mai functioneaza , sunt inconjurate de balarii etc.
O singura data am vazut prin luna martie o echipa care taia arbustii de pe gradul de la sosea, nicidecum si de pe trotuare.ÔÇŁ Oare cine primeste bani pentru ca zona sa fie demna de Cealalta Capitala?

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus