La munca prin Europa Reviewed by CD on . Zeci de angajatori din┬áOccident ofer─â sute de locuri de munc─â pentru rom├ónii care vor s─â lucreze ca asisten┼úi medicali, buc─âtari, ┼čoferi de camion, drujbi┼čti, d Zeci de angajatori din┬áOccident ofer─â sute de locuri de munc─â pentru rom├ónii care vor s─â lucreze ca asisten┼úi medicali, buc─âtari, ┼čoferi de camion, drujbi┼čti, d Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»La munca prin Europa

La munca prin Europa

La munca prin Europa

Zeci de angajatori din┬áOccident ofer─â sute de locuri de munc─â pentru rom├ónii care vor s─â lucreze ca asisten┼úi medicali, buc─âtari, ┼čoferi de camion, drujbi┼čti, dar ┼či pentru medici ┼či ingineri. Ofertele str─âinilor sunt publicate pe pagina de internet EURES, http//eures.anofm.ro.
Nem┼úii au nevoie de 76 de asisten┼úi medicali. Cei interesa┼úi trebuie s─â cunoasc─â limba german─â. Ace┼čtia promit salarii de p├ón─â la 3.500 de euro lunar ┼či sprijin ├«n g─âsirea unei locuin┼úe. ┼×i belgienii caut─â asisten┼úi medicali din Rom├ónia, care s─â cunoasc─â bine limba francez─â. ├Än primul an de munc─â, cei selecta┼úi vor fi remunera┼úi cu 2.100 de euro pe lun─â. Angajatorul mai acord─â o prim─â de vacan┼ú─â de 1.900 de euro ┼či una la sf├ór┼čitul anului, de 900 de euro.
Firmele din Germania sunt interesate ┼či de buc─âtari. Oferta financiar─â este de p├ón─â la 3.500 de euro. Candida┼úii trebuie s─â de┼úin─â acte care s─â ateste calificarea ├«n domeniu, c├ót ┼či experien┼úa de lucru ├«n buc─ât─ârie. Angajatorul bavarez promite ┼či sprijin ├«n g─âsirea unei locuin┼úe.
┼×i ┼čoferii de camion cu experien┼ú─â pot avea ┼čansa s─â lucreze ├«n Germania. Cei selecta┼úi de firma bavarez─â vor primi lunar p├ón─â la 2.800 de euro.
Belgienii caut─â speciali┼čti ├«n prelucarea marmurei. Condi┼úiile de angajare impun ┼či cunoa┼čterea a cel pu┼úin una dintre urm─âtoarele limbi str─âine: francez─â, spaniol─â, italian─â sau engelez─â. Drujbi┼čtii cu experien┼ú─â de minim un an, care cunosc limba german─â, au ┼čanse ├«n Austria. Pe l├óng─â salariul de 1.300 de euro net pe lun─â, se asigur─â cazare, echipament de lucru ┼či ma┼čin─â. Contractele se ├«ncheie pe o durat─â de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.
Cererile pot fi depuse direct pe internet la adresele specificate pe portalul EURES, care este un program informatic prin care se ofer─â detalii despre ofertele existente pe pia┼úa muncii din statele UE ┼či condi┼úiile cerute de angajatori.
Persoanele interesate să lucreze în afara graniţelor pot obţine informaţii suplimentare de la biroul EURES din cadrul AJOFM Alba, de pe strada Nicolae Titulescu, telefon 0258.831.137

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus