Jurnalisti acoperiti din Alba, care primesc comenzi de la securisti! Reviewed by CD on . Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a fost audiat de catre Comisia SRI și a prezentat  membrilor comisiei lista jurnaliştilor care colaborează cu serviciile de in Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a fost audiat de catre Comisia SRI și a prezentat  membrilor comisiei lista jurnaliştilor care colaborează cu serviciile de in Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jurnalisti acoperiti din Alba, care primesc comenzi de la securisti!

Jurnalisti acoperiti din Alba, care primesc comenzi de la securisti!

Jurnalisti acoperiti din Alba, care primesc comenzi de la securisti!

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a fost audiat de catre Comisia SRI și a prezentat  membrilor comisiei lista jurnaliştilor care colaborează cu serviciile de informaţii şi primesc comenzi cu privire la articole.„Am venit astăzi să vorbesc despre adevăr și despre libertate. Am prezentat câteva lucruri pe trei direcții concrete. Despre ceea ce aș numi eu unelte din media ale statului paralel. Am furnizat o listă de 19 persoane care au întreținut relații neetice și neprincipiale cu oameni din serviciile secrete, care au primit informații privilegiate, oameni care au primit chiar și informații clasificate din dosare. Am vorbit despre trusturi de presă care au beneficiat de sprijinul fostei conduceri a SRI, asigurată de Florian Coldea și George Maior. Am discutat și despre trusturile de presă care au fost atacate de SRI, trusturi media care erau considerate opozante.Un alt lucruri pe care l-am propus Comisiei este audierea a nouă patroni de presă, care au beneficiat de sprijin financiar și logistic din partea domnului Maior, din partea domnului Coldea. Vorbim de foarte mulți bani, de milioane de euro. Sunt resurse alocate din bugetul SRI pentru obiective care nu intră în atribuțiile Serviciului”, a declarat Daniel Dragomir.
Printre cei care primesc comenzi de la securisti se numara si jurnalisti din judetul Alba, lucru usor de constatat pentru cei care citesc cu atentie publicatiile locale. Asteptam cu nerabdare numele lor! Oricum noi stim o parte din ei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus