Japonezii vor să investească în Ocna Mureş Reviewed by CD on . În data de 8 noiembrie 2012 va avea loc la Ambasada Japoniei la Bucureşti o întâlnire având ca scop principal atragerea de investitori şi investiţii din Japonia În data de 8 noiembrie 2012 va avea loc la Ambasada Japoniei la Bucureşti o întâlnire având ca scop principal atragerea de investitori şi investiţii din Japonia Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Japonezii vor să investească în Ocna Mureş

Japonezii vor să investească în Ocna Mureş

Japonezii vor să investească în Ocna Mureş

În data de 8 noiembrie 2012 va avea loc la Ambasada Japoniei la Bucureşti o întâlnire având ca scop principal atragerea de investitori şi investiţii din Japonia în zona oraşului Ocna Mureş.

La întâlnire vor participa ataşatul economic al Ambasadei Japonieila Bucureşti, eprezentantul asociaţiei firmelor japoneze în România, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, domnul Alin Cucui, cel care a intermediat această întâlnire şi primarul oraşului Ocna Mureş domnul Silviu Vinţeler.

Această întâlnire are loc datorită faptului că o serie de firme din Japonia şi-au manifestat intenţia de a investi în zona oraşului Ocna Mureş.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus