IPJ Alba umileste jurnalistii din judet ! Reviewed by CD on . Mai multi jurnalisti acreditati la IPJ Alba si-au manifestat nemultumirile, pe un grup restrans, fata de modul de comunicare a acestei institutii, puse in slujb Mai multi jurnalisti acreditati la IPJ Alba si-au manifestat nemultumirile, pe un grup restrans, fata de modul de comunicare a acestei institutii, puse in slujb Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»IPJ Alba umileste jurnalistii din judet !

IPJ Alba umileste jurnalistii din judet !

IPJ Alba umileste jurnalistii din judet !

Mai multi jurnalisti acreditati la IPJ Alba si-au manifestat nemultumirile, pe un grup restrans, fata de modul de comunicare a acestei institutii, puse in slujba cetateanului. Am luat atitudine publica ( http://alba.transilvania-tv.ro/ipj-alba-acuzat-de-comunicare-proasta-cu-presa/) dupa ce la IPJ Alba a venit indemnul: ,, Va invit la sediul IPJ Alba pentru a discuta aspectele semnalate de dumneavoastraÔÇŁ- fara a se preciza data si ora! Mi s-a parut o invitatie neserioasa, umilitoare, asa, in bataie de joc! Am sesizat Ministerul Afacerilor Interne si reactia a fost prompta. Am primit o noua invitatie, pentru data de 13.02.2018, ora 12,00, la o ,,intalnire informalaÔÇŁ. Adica IPJ ne informeaza si noi, jurnalistii, luam act! Am decis sa nu particip pentru ca efectiv sunt scarbit de modul in care IPJ Alba ne trateaza! S-au invatat sa ne indoape (ca pe gaste) cu informatii care le convin, formulate in termenii lor, sub forma unor comunicate de presa. E drept ca si majoritatea mass mediei preia cu punct si virgula scrierile politistilor. De ce sa-si mai bata capul?
In atare conditii, chiar daca nu voi fi prezent la ,,intalnirea informalaÔÇŁ, imi permit sa-i intreb public, pe cei care conduc IPJ Alba:
-Politistii de la Rutiera care fac poze la accidente si le trimit unei parti a presei locale, primesc bani?
-De ce nu sunt anuntati, in acelasi timp, toti jurnalistii acreditati, cu evenimentele care au loc?
-De ce presa nu este anuntata imediat in cazul unor crime, violuri sau a altor evenimente deosebit de grave? Cine a decis ca purtatorul de cuvant sa nu mai dea declaratii in aceste cazuri?
-Ati uitat ca sunteti platiti din bani publici pentru a fi in slujba cetateanului?
In ultima perioada am reusit sa realizez diverse reportaje si fara a avea punctul de vedere al IPJ Alba. Sunt convins ca o sa ma descurc si in continuare. E bine insa, sa stie si contribuabilii. Si Ministerul Afacerilor Interne.
Iosif Gligor.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus