A intrat cu coasa la strand si a amenintat clientii! Reviewed by CD on . Reţinut de poliţişti Poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Blaj care a provocat un scandal într-o bază de agrement din municipiu, a Reţinut de poliţişti Poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Blaj care a provocat un scandal într-o bază de agrement din municipiu, a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A intrat cu coasa la strand si a amenintat clientii!

A intrat cu coasa la strand si a amenintat clientii!

A intrat cu coasa la strand si a amenintat clientii!

Reţinut de poliţişti

Poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Blaj care a provocat un scandal într-o bază de agrement din municipiu, adresând injurii şi ameninţând persoanele aflate în zonă.

La data de 28.06.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de O.G., de 37 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 27.06.2017, în jurul orelor 17.45, a intrat în incinta unui ştrand din Blaj, având asupra sa o coasă şi a provocat scandal, adresând injurii și amenințări celor prezenţi.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

În cursul zilei de azi, 29.06.2017, O.G. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus