Incredibil! 1.172 de soferi prinsi de radar, intr-o saptamana, in judetul Alba! Reviewed by CD on . În săptămâna ce a trecut, poliţiştii din Alba au depistat 1.172 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Faţă de 7 dintre aceştia, complementa În săptămâna ce a trecut, poliţiştii din Alba au depistat 1.172 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Faţă de 7 dintre aceştia, complementa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incredibil! 1.172 de soferi prinsi de radar, intr-o saptamana, in judetul Alba!

Incredibil! 1.172 de soferi prinsi de radar, intr-o saptamana, in judetul Alba!

Incredibil! 1.172 de soferi prinsi de radar, intr-o saptamana, in judetul Alba!

În săptămâna ce a trecut, poliţiştii din Alba au depistat 1.172 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Faţă de 7 dintre aceştia, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru că au depășit limita legală cu peste 50 de kilometri/oră.

În perioada 16 – 22 aprilie 2018, poliţiştii rutieri din Alba au aplicat 1.172 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Acţiunea a făcut parte din calendarul campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL şi a avut drept scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

Alţi 316 participanţi la trafic au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 863.040 lei.

Faţă de 7 conducători auto, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, ca urmare a faptului că au fost depistaţi circulând cu o viteză mai mare de 50 de kilometri/oră decât limita maximă admisă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus