Incalzire ieftina cu panouri radiante cu infrarosu Reviewed by CD on . Panourile radiante cu infraroşu reprezintă o tehnologie în materie de încălzire, încă nouă pentru ţara noastră. Utilizarea acestora oferă rezultate bune numai a Panourile radiante cu infraroşu reprezintă o tehnologie în materie de încălzire, încă nouă pentru ţara noastră. Utilizarea acestora oferă rezultate bune numai a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incalzire ieftina cu panouri radiante cu infrarosu

Incalzire ieftina cu panouri radiante cu infrarosu

Incalzire ieftina cu panouri radiante cu infrarosu

Panourile radiante cu infraroşu reprezintă o tehnologie în materie de încălzire, încă nouă pentru ţara noastră. Utilizarea acestora oferă rezultate bune numai atunci când puterea şi numărul lor sunt corect dimensionate, iar încăperea în care sunt montate are o izolare eficientă. Panourile radiante funcţionează după acelaşi principiu cu cel după care soarele incălzeşte pamântul prin intermediul radiaţiilor infraroşii. Acestea au la bază principiul transformării energiei radiante prin convecţie în energie termică la întâlnirea unor obiecte.Radiaţiile infraroşii încălzesc corpurile care la rândul lor degajă căldura încălzindu-se şi aerul din încăpere ajungâdu-se la un echilibru termic. În general elementul încălzitor foloseşte ca baza fibra de carbon aceasta având proprietăţi de emisivitate foarte bună si o durata de viaţă lunga.
Iata doar cateva din avantaje, asa cum ni le-a prezentat Ionel Filip, descrise si pe pagina de prezentare a firmei Primera Filip: ( http://www.incalzireaprinpardoseala.ro/incalzirea-prin-panouri-radiante):
* cel mai economic sistem de încălzire electric;
* durată de viaţă mare fără cheltuieli de întreţinere;
* montaj uşor fără a fi nevoie de proiect sau alte aprobări;
* silenţios, nu creează curenţi de aer, previne şi elimină mucegaiul;
* efect terapeutic important;
* nu usucă aerul.
* este cel mai eficient si economic sistem de încălzire;
* economie cu până la 35% faţă de orice alt sistem de încălzire;
* montaj simplu fară să fie nevoie de proiect sau alte aprobări
* pot fi demontate şi mutate dacă situaţia ne obligă.  
Produsele sunt expuse si in Piata din Sebes iar pentru relatii il puteti suna pe Ionel Filip la telefon 0746135351.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus