Imagini scandaloase de pe barajul Oasa (Transalpina) Reviewed by CD on . Mai multi cititori, revoltati de ceea ce se petrece pe barajul de la Oasa, (Transalpina), de pe Valea Sebesului ne-au trimis imagini care ne arata situatia scan Mai multi cititori, revoltati de ceea ce se petrece pe barajul de la Oasa, (Transalpina), de pe Valea Sebesului ne-au trimis imagini care ne arata situatia scan Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Imagini scandaloase de pe barajul Oasa (Transalpina)

Imagini scandaloase de pe barajul Oasa (Transalpina)

Imagini scandaloase de pe barajul Oasa (Transalpina)

Mai multi cititori, revoltati de ceea ce se petrece pe barajul de la Oasa, (Transalpina), de pe Valea Sebesului ne-au trimis imagini care ne arata situatia scandaloasa din zona. Este vorba de niste chioscari ce si-au amplasat pe baraj chioscuri insalubre, cu diverse produse alimentare si industriale. (Inspectorii OPC si DSV i-au amendat de mai multe ori pana acum) Din cauza acestor chioscari, turistii se opresc pe baraj iar circulatia a devenit deosebit de anevoioasa. ,,Am stat aproape o jumatate de ora ca sa traversez barajul! Este scandalos ce se petrece aici, din cauza acestor chioscari ce nu respecta legea! Chiar nu ia nimeni nicio masura?ÔÇŁ- ne-a relatat revoltat doctorul Teodoru.
De mentionat ca, desi barajul de la Oasa este obiectiv strategic si nimeni nu are voie sa stationeze pe el, chioscarii sunt mai presus de lege. Au fost somati de doua ori pana acum sa elibereze zona dar degeaba. Prrobabil ca asteapta sa se intample vreo nenorocire ca sa intre in legalitate!
Priviti imaginile ( https://www.facebook.com/iosif.gligor/posts/1422974114446893 )
IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus