Garda Apulum invitata History, la Vremea Barbarilor Reviewed by CD on . Garda Apulum a participat joi, 1 septembrie 2016, la lansarea de către televiziunea factual numărul 1 din România HISTORY, a noii docu-dramei Vremea Barbarilor. Garda Apulum a participat joi, 1 septembrie 2016, la lansarea de către televiziunea factual numărul 1 din România HISTORY, a noii docu-dramei Vremea Barbarilor. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Garda Apulum invitata History, la Vremea Barbarilor

Garda Apulum invitata History, la Vremea Barbarilor

Garda Apulum invitata History, la Vremea Barbarilor

Garda Apulum a participat joi, 1 septembrie 2016, la lansarea de către televiziunea factual numărul 1 din România HISTORY, a noii docu-dramei Vremea Barbarilor. Evenimetul care a fost organizat la București, la Palatul Bragadiru, a avut ca invitat special pe actorul român Emil Hoștină, unul dintre actorii principali ai seriei.
În cadrul evenimentului organizat de HISTORY®, invitații au putut urmări în premieră al optulea și ultimul episod al serialului “Vremea barbarilor”, Distrugere, cel în care actorul Emil Hoștină joacă rolul hunului Attila. Gazda serii a fost Cătălin Ștefănescu, care l-a provocat pe Emil la o discuție despre serial.
Evenimentul a fost completat de un spectacol de reenactment antic susținut de Garda Apulum. Și de data aceasta prezentările de tehnică militară romană și luptele dintre gladiatori realizate de către renactorii albaiulieni au făut deliciul celor prezenți.
De precizat că în cele opt episoade ale seriei, “Vremea barbarilor” spune povestea ridicării şi căderii Imperiului Roman din punctul de vedere al liderilor rebeli. Este o incursiune viscerală în inima revoltelor contra puterii absolute a Cezarilor. Romanii i-au numit pe oponenţii lor „barbari” – triburi percepute ca fiind dincolo de limitele civilizației, unde duceau o existență sălbatică și violentă. Cu toate acestea, „barbarii” s-au dovedit a fi bărbați și femei ce au purtat lupte magistrale, care ulterior au influenţat decisiv viitorul omenirii.
Premiera serialului are loc duminică, 4 septembrie, de la ora 21:00. Celelalte șapte episoade vor fi difuzate pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, duminica, de la aceeași oră.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus