Femeie de peste 200 de kg transportata cu o autoutilitara la spital Reviewed by CD on . Intr-o postare pe Facebook, Sasu Andrei scrie ca, in timp ce se afla la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia: ,, apare o ambulanta cica(cea din poza) înă Intr-o postare pe Facebook, Sasu Andrei scrie ca, in timp ce se afla la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia: ,, apare o ambulanta cica(cea din poza) înă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeie de peste 200 de kg transportata cu o autoutilitara la spital

Femeie de peste 200 de kg transportata cu o autoutilitara la spital

Femeie de peste 200 de kg transportata cu o autoutilitara la spital

Intr-o postare pe Facebook, Sasu Andrei scrie ca, in timp ce se afla la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia: ,, apare o ambulanta cica(cea din poza) înăuntru în mașină din portbagaj sa zic o pacientă, pusă jos pe niște pături, și mutată din mașină pe targă cu CHINGI DE LEGAT MARFA.. Strigător la cer, ce sa mai zic?!” Si noua ni s-a parut o situatie iesita din comun si am incercat sa aflam amanunte.

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Alba, dr. Marius Șuluțiu ne-a declarat ca masina din fotografie este o autoutilitara apartind Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta  Teius, lucru confirmat si de primarul orasului Teius, Mirel Halalai.

O femeie supraponderala, avand peste 200 de kilograme, din Aiud, a solicitat o salvare, dar, din cauza greutatii, nu a putut fi transportata cu o ambulata normala si atunci s-a apelat la autoutilitara de la Teius. Pe perioada transportului, pana la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, o asistenta a stat in genunchi, pe podeaua masinii, pentru a-i asigura asistenta medicala. La Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, femeia a fost luata pe paturi si cu greu a fost pusa pe o targa.

Managerul spitalului, Diana Marza ne-a precizat ca  femeia se afla acum sub investigatiile medicilor si ca, intr-adevar, brancardierii au reusit s-o transporte mai greu, dar nu s-au folosit chingi, spitalul nu are in dotare asa ceva.

Totul e bine cand se termina cu bine!

Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus