Femeia din Ocna Mureș dată dispărută, identificată în Ungaria Reviewed by CD on . Femeia de 34 de ani, din Ocna Mureş, urmărită la nivel naţional şi în spaţiul Schengen pentru că în noaptea de 27/28 aprilie a.c., a dispărut de la domiciliu, a Femeia de 34 de ani, din Ocna Mureş, urmărită la nivel naţional şi în spaţiul Schengen pentru că în noaptea de 27/28 aprilie a.c., a dispărut de la domiciliu, a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeia din Ocna Mureș dată dispărută, identificată în Ungaria

Femeia din Ocna Mureș dată dispărută, identificată în Ungaria

Femeia din Ocna Mureș dată dispărută, identificată în Ungaria

Femeia de 34 de ani, din Ocna Mureş, urmărită la nivel naţional şi în spaţiul Schengen pentru că în noaptea de 27/28 aprilie a.c., a dispărut de la domiciliu, a fost identificată de poliţiştii maghiari, pa raza localităţii Mako din Ungaria.

Se pare că aceasta a fost în Ungaria, pentru a-şi vizita fiica ce locuieşte acolo împreună cu fostul soţ.

Poliţiştii maghiari au predat-o poliţiştilor de frontieră români, iar ulterior femeia a fost preluată de poliţiştii din Ocna Mureş care au dus-o la domiciliul său.

Pe perioada cât a lipsit de acasă, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Informaţii de background

La data de 07.05.2016, Politia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către o femeie din oraş, cu privire la faptul că în noaptea de 27/28 aprilie a.c., fiica sa, în vârstă de 34 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii dispărute, fiind dată în urmărire la nivel naţional precum şi în spaţiul Schengen, iar din cercetări a rezultat că aceasta suferă de afecţiuni psihice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus