DSP Alba anunță procesul de selecție a unor experți pentru proiectul ”Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern!” Reviewed by CD on .   Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, în calitate de partener în cadrul unei finanțări nerambursabile prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-202   Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, în calitate de partener în cadrul unei finanțări nerambursabile prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-202 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»DSP Alba anunță procesul de selecție a unor experți pentru proiectul ”Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern!”

DSP Alba anunță procesul de selecție a unor experți pentru proiectul ”Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern!”

DSP Alba anunță procesul de selecție a unor experți pentru proiectul ”Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern!”

 

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, în calitate de partener în cadrul unei finanțări nerambursabile prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, anunță procesul de selecție a unor experți externi pentru proiectul ”Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern!”.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea nivelului de competenţe pentru 667 specialişti implicaţi în furnizarea de servicii medicale în cadrul a trei programe naţionale – Sănătate Mintală, Sănătatea femeii şi copilului, Boli netransmisibile majore – Subprogramul Boli cardiovasculare -, participarea acestora la cursuri de formare, la schimburi de experiență/stagii de lucru și participarea la evenimente științifice (workshop-uri, conferințe).

În vederea implementării proiectului, DSP organizează selecție, prin concurs de dosare, cu următoarele condiții:

  1. Pot participa la procesul de selecție experți externi DSP Alba
  2. Candidații trebuie să îndeplinească cerințele generale din ghidul solicitantului condiții generale/specifice ale apelului de propuneri POCU ”Formarea personalului implicat în implementarea programelor prioritare de sănătate!”
  3. Candidații trebuie sa îndeplinească cerințele specifice din cererea de finanțare prezentate pe site-ul DSP Alba. (www.dspalba.ro)

Se face selecție pentru:

1 post de Expert formare, pe perioadă determinată de 24 luni, interval orar 14.00-16.00.

5 posturi de Responsabil local formare, unul pentru fiecare din judeţele Arad, Bistriţa, Cluj, Mureş şi Timiş,  pe o perioadă determinată de 6 luni, interval orar 14.00-16.00 (activitatea celor 5 posturi se va desfasura pe raza judetelor respective).

1 post de Formator senior,  pe o perioadă determinată de timp.

1 post de Formator expert,  pe o perioadă determinată de timp.

Dosarele se depun până la data de 9 ianuarie 2019, ora 13.00, la secretariatul de DSP Alba. Condițiile de desfășurare a selecției, documentele care trebuie să conțină dosarul, descrierea activităților, calendarul desfășurării recrutării, dar și alte informații despre proiect sunt disponibile pe site-ul DSP Alba, la adresa http://dspalba.ro/2018/12/19/apel-de-selectie-experti-in-cadrul-proiectului-personal-specializat-pentru-un-sistem-de-sanatate-modern/.

DSP Alba – Bulevardul Revoluției 1989, nr. 23, Alba Iulia. Telefon: 0258 835 243

Direcția de Sănătate Publică a județului Teleorman în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică a județului Alba, Direcția de Sănătate Publică a județului Bihor și Fundația Apelul Îngerului Român, derulează până la data de 21.12.2020 proiectul: ”Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern!”.

De asemenea,  vor fi selectați 200 de medici de familie implicați în furnizarea de servicii medicale în cadrul celor trei programe naționale menționate mai sus:

– în județul Alba un număr de 60 de medici de familie

–  în județul Bistrița un număr de 20 de medici de familie

– în județul Cluj un număr de 20 de medici de familie

–  în județul Arad un număr de 20 de medici de familie

– în județul Timiș un număr de 20 de medici de familie

– în județul Mureș un număr de 20 de medici de familie

–  în județul Sibiu un număr de 20 de medici de familie

–  în județul Hunedoara un număr de 20 de medici de familie

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus