DOVADĂ DE SPIRIT CIVIC, LA SEBEŞ Reviewed by CD on .   Un bărbat din Sebeş a predat poliţiei 500 de lei pe care l-a găsit în parcarea unui magazin. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează felicită   Un bărbat din Sebeş a predat poliţiei 500 de lei pe care l-a găsit în parcarea unui magazin. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează felicită Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»DOVADĂ DE SPIRIT CIVIC, LA SEBEŞ

DOVADĂ DE SPIRIT CIVIC, LA SEBEŞ

DOVADĂ DE SPIRIT CIVIC, LA SEBEŞ

 

Un bărbat din Sebeş a predat poliţiei 500 de lei pe care l-a găsit în parcarea unui magazin. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează felicitări domnului Parişcu Taşcu, pentru spiritul civic de care a dat dovadă. 

La data de 14 decembrie 2018, la Poliţia Municipiului Sebeş s-a prezentat domnul Parişcu Taşcu, de 58 de ani, din Sebeş, care a predat suma de 500 de lei despre care a declarat că i-a găsit în parcarea unui magazin din municipiul Sebeş. 

Poliţiştii au demarat verificările în vederea identificării persoanei care i-a pierdut, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus