Deturnarea unui autoturism din Germania Reviewed by CD on .   Poli┼úi┼čtii de investiga┼úii criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un b─ârbat din V├ólcea, ca persoan─â b─ânuit─â de deturnarea unui autoturism, din Germ   Poli┼úi┼čtii de investiga┼úii criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un b─ârbat din V├ólcea, ca persoan─â b─ânuit─â de deturnarea unui autoturism, din Germ Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Deturnarea unui autoturism din Germania

Deturnarea unui autoturism din Germania

Deturnarea unui autoturism din Germania

 

Poli┼úi┼čtii de investiga┼úii criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un b─ârbat din V├ólcea, ca persoan─â b─ânuit─â de deturnarea unui autoturism, din Germania, ├«n valoare de 4000 Euro.

La data de 13 februarie 2019, poli╚Ťi╚Ötii Serviciului de Investiga╚Ťii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poli┼úie Jude┼úean Alba au identificat un autoturism semnalat ca deturnat de c─âtre autorit─â╚Ťile germane din data de 27.07.2018.

In urma cercet─ârilor, ├«n cursul aceleia┼či zile, poli┼úi┼čtii de investiga┼úii criminale l-au identificat pe un t├ón─âr de 27 de ani, din V├ólcea, ca persoan─â b─ânuit─â de deturnarea unui autoturism, ├«n valoare de 4000 Euro, din Germania.┬á

Se pare că, în cursul lunii noiembrie 2018, tânărul a luat, în condiţii ilegale, din Germania, un autoturism, pe care l-a exportat, în România, cu scopul de a îl comercializa pentru a i se pierde urma acestuia. 

Autovehiculul a fost scos la v├ónzare sub pre╚Ťul pie┼úei ┼či v├óndut, tot in cursul lunii noiembrie 2018, unei tinere de 28 de ani din localitatea Valea Lung─â, jude┼úul Alba.

T├ón─âra care a achizi┼úionat autoturismul l-a prezentat pentru efectuarea unui raport de verificare la Registrul Auto Rom├ón ÔÇô Reprezentan╚Ťa Alba, iar cu aceast─â ocazie a aflat c─â autoturismul ├«n cauz─â a fost deturnat din Germania.

Poli┼úi┼čtii de investiga╚Ťii criminale au indisponibilizat autoturismul, care a fost introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poli┼úie Jude┼úean Alba.

├Än continuare poli┼úi┼čtii efectueaz─â cercet─âri sub aspectul s─âv├ór╚Öirii infrac┼úiunii de t─âinuire, urm├ónd a se purta coresponden┼ú─â cu autorit─â┼úile germane ├«n vederea restituirii vehiculului ├«n cauz─â (vezi foto).

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus