Deputatul Florin Roman vrea 5 zile lucratoare pe saptamana in Parlamentul Romaniei Reviewed by CD on . Emisiune incendiara la Kapital Tv Alba! Deputatul PNL Florin Roman s-a dezlantuit impotriva programului de munca si a modului in care se lucreaza in acest for d Emisiune incendiara la Kapital Tv Alba! Deputatul PNL Florin Roman s-a dezlantuit impotriva programului de munca si a modului in care se lucreaza in acest for d Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Deputatul Florin Roman vrea 5 zile lucratoare pe saptamana in Parlamentul Romaniei

Deputatul Florin Roman vrea 5 zile lucratoare pe saptamana in Parlamentul Romaniei

Deputatul Florin Roman vrea 5 zile lucratoare pe saptamana in Parlamentul Romaniei

Emisiune incendiara la Kapital Tv Alba! Deputatul PNL Florin Roman s-a dezlantuit impotriva programului de munca si a modului in care se lucreaza in acest for democratic. El spune ca nu are timp efectiv sa-si duca la indeplinire multitudinea de proiecte pe care si le-a propus si crede ca singura solutie ar fi sa se lucreze cinci zile pe saptamana. ,,Eu mi-as dori ca programul de lucru la Parlament sa fie de cel putin cinci zile lucratoare . Ca sa-ti faci treaba in Parlament, din punctul meu de vedere, iti trebuie cel putin cinci zile lucratoare, sa te ocupi doar de Parlament. Ceea ce se intampla acum, pe actualul program, e o bataie de joc.ÔÇŁ-a spus Florin Roman.
Deputatul Florin Roman a participat la emisiunea ,,Din cartierÔÇŁ de la Kapital Tv, avandu-l ca moderator pe Radu Ciobotea, corespondent la Realitatea Tv si ca invitat pe Iosif Glgor, reporter la Prima Tv.
Emisiunea ,,Din cartierÔÇŁ poate fi urmarit la Kapital Tv Alba, In fiecare vineri de la ora 20,30 si in reluare, in fiecare sambata de ora 12,00 si lunea de la ora 10,00.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus