Inflația va fi sub 3,5% în acest an! Reviewed by CD on . Odată-n plus se confirmă ceea ce a susținut PSD. La nivelul întregului an, inflația va avea un nivel absolut rezonabil – 3,5%- specific unei evoluții firești pe Odată-n plus se confirmă ceea ce a susținut PSD. La nivelul întregului an, inflația va avea un nivel absolut rezonabil – 3,5%- specific unei evoluții firești pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Inflația va fi sub 3,5% în acest an!

Inflația va fi sub 3,5% în acest an!

Inflația va fi sub 3,5% în acest an!


Odată-n plus se confirmă ceea ce a susținut PSD. La nivelul întregului an, inflația va avea un nivel absolut rezonabil – 3,5%- specific unei evoluții firești pentru o reală economie de piață, cum este cea a României.

Oamenii au simțit la propriu că nimic din anunțurile apocaliptice pe care propaganda liberală și cioloșistă le-a rostogolit periodic despre ”ravagiile” creșterii inflației nu se confirmă. Prețurile – mai ales la bunurile și produsele de larg consum – au fost relativ constante.

Statisticile confirmă că în acest an, inflația a evoluat în termeni absolut normali și că relatările alarmiste despre niveluri de inflație lunară de peste 5% erau în fapt rezultatul influențelor din toamna anului trecut și a modalității de calcul/raportare și în niciun caz creșteri sistematice de prețuri de la lună la lună.

Banca Națională în noul scenariu al prognozei reconfirmă perspectiva continuării scăderii ratei anuale a inflaţiei până spre limita superioară a intervalului ţintei de inflaţie în decembrie 2018, urmată de coborârea şi menţinerea acesteia în jumătatea superioară a intervalului ţintei până la finele orizontului prognozei.

E o confirmare a bunei guvernări actuale, ce aruncă-n ridicol afirmații de genul celor făcute de Iohannis că ”programul de guvernare a devenit manual de manipulare”. Singura manipulare sunt proiectele lui de la Cotroceni, întâlniri scumpe în urma cărora nu s-a văzut niciun rezultat palpabil.

Am mai spus că înțeleg foarte bine politica, dar totul are o limită. Acești oameni de la PNL mint cum respiră. Fără politici publice, fără programe, fără proiecte, PNL a devenit tonomat de fake-news  în domeniul economic. 
Ioan Dîrzu

Deputat PSD de Alba

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus