De-ale Politiei! Reviewed by CD on . Cercetat pentru cumul de infracțiuni rutiere La data de 3 ianuarie 2019, în jurul orei 21.20, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Petru M Cercetat pentru cumul de infracțiuni rutiere La data de 3 ianuarie 2019, în jurul orei 21.20, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Petru M Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»De-ale Politiei!

De-ale Politiei!

De-ale Politiei!

Cercetat pentru cumul de infracțiuni rutiere

La data de 3 ianuarie 2019, în jurul orei 21.20, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Petru Maior din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Blaj. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat în circulaţie. 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere cu permisul suspendat. 

Accident rutier produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Poliţia recomandă prudență la volan. 

La data de 3 ianuarie 2019, în jurul orei 16.40, poliţiştii din Sebeş au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Dorin Pavel din municipiu, soldat victime omeneşti. 

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar în dreptul imobilului cu numărul 154 a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens după care autoturismul s-a răsturnat pe pista pentru biciclete. 

În urma accidentului conducătorul auto şi un bărbat de 45 de ani, din Petreşti, au suferit leziuni corporale uşoare, fără să rămână internaţi în spital. 

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Stimaţi conducători auto, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere. 

Pentru a evita implicarea în accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă să adaptaţi permanent viteza la condiţiile de drum, iar atunci când carosabilul este acoperit cu zăpadă, gheată sau polei circulaţi cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara acestora. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus