Cupa Xela la fotbal intre 19-21 august Reviewed by CD on . Editia cu numarul 5 a Cupei Xela la fotbal va avea loc incepand de maine, 19 august, urmand a se intinde pe durata intregului weekend. Judetul Maramures va part Editia cu numarul 5 a Cupei Xela la fotbal va avea loc incepand de maine, 19 august, urmand a se intinde pe durata intregului weekend. Judetul Maramures va part Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Sport»Cupa Xela la fotbal intre 19-21 august

Cupa Xela la fotbal intre 19-21 august

Cupa Xela la fotbal intre 19-21 august

Editia cu numarul 5 a Cupei Xela la fotbal va avea loc incepand de maine, 19 august, urmand a se intinde pe durata intregului weekend. Judetul Maramures va participa la editia din acest an cu un numar de 7 echipe, cele mai multe din Baia Mare.

Potrivit organizatorilor, turneul se va desfasura la patru categorii de varsta, respectiv juniori B (copii nascuti in ’95 si ’96), juniori C (copii nascuti in ’97 si mai mici), juniori D (copii nascuti in ‘ 99 si mai mici) si juniori E (copii nascuti in 2000 si mai mici).

Ca si regula stabilita de organizatorii competitiei, Juniorii B, C, si D vor juca 11 contra 11, iar juniorii E 7+1, pe teren redus.

Rares Bogdan

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus