Cu 120 de Euro la Carnavalul de la Venetia! Reviewed by CD on . Pret si conditii excelente pentru un city break in Venetia, una dintre cele mai frumoase si romantice destinatii ale Europei, chiar in perioada Carnavalului (ac Pret si conditii excelente pentru un city break in Venetia, una dintre cele mai frumoase si romantice destinatii ale Europei, chiar in perioada Carnavalului (ac Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Cu 120 de Euro la Carnavalul de la Venetia!

Cu 120 de Euro la Carnavalul de la Venetia!

Cu 120 de Euro la Carnavalul de la Venetia!

Pret si conditii excelente pentru un city break in Venetia,┬áuna dintre cele mai frumoase si romantice destinatii ale Europei, chiar in perioada Carnavalului (acesta se desfasoara in perioada 16 februarie ÔÇô 5 martie 2019). Mister si o explozie de culoare, masti si costume, parade pe apa, concerte si baluri, muzica, dans si bucurie, doar cateva dintre ingredientele Carnavalului din Venetia, unul dintre cele mai asteptate festivaluri din Italia. Adunand anual laolalta sute de mii de turisti, orasul de pe ape se imbraca in haine de sarbatoare pentru o incursiune in timpuri stravechi. Carnavalul sarbatoreste trecerea de la iarna la primavara, cu o traditie mai veche de 800 de ani, iar astazi am gasit pentru tine o ocazie excelenta sa traiesti la intensitate maxima acest spectacol din cel mai romantic oras al Italiei. Multe zboruri disponibile din Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj, plus trei optiuni de cazare in centrul Venetiei!

Acesta este un pont pentru o vacanta pe cont propriu. Numar limitat de bilete la categoria de pret din simulare. Pretul fluctueaza in functie de cerere si numarul locurilor disponibile in avion. Zboruri, optiuni de cazare si alte detalii, mai jos.
Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus