Cosmin Szekely (Ziggy de Alba), omul care a inviat dintre morti! Reviewed by CD on . Internautii din Alba si nu numai, au remarcat in ultima perioada, pe retelele de socializare, un tanar fara astampar, care cutreiera orasele din Alba si ne prez Internautii din Alba si nu numai, au remarcat in ultima perioada, pe retelele de socializare, un tanar fara astampar, care cutreiera orasele din Alba si ne prez Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Cosmin Szekely (Ziggy de Alba), omul care a inviat dintre morti!

Cosmin Szekely (Ziggy de Alba), omul care a inviat dintre morti!

Cosmin Szekely (Ziggy de Alba), omul care a inviat dintre morti!

Internautii din Alba si nu numai, au remarcat in ultima perioada, pe retelele de socializare, un tanar fara astampar, care cutreiera orasele din Alba si ne prezinta imagini inedite, mai ceva ca un jurnalist freelancer! Insotit mereu de oita mascota Ziggy (de aici si porecla de Ziggy de Alba), Cosmin este prezent la marea majoritate a evenimentelor din judet. Multa lume se intreaba de ce face acest lucru si, mai ales, cum de are atata timp liber? Raspunsul mi l-a dat chiar el, la o filmare pentru Prima Tv, unde s-a oferit sa ne ajute.
Putina lume stie ca, Ziggy de Alba a fost judokan, un sportiv foarte bun, care, dupa anul 1996 a plecat la lucru in Franta, Germania, Olanda. A reusit atunci sa castige bani buni pe care i-a investit in cateva apartamente in Alba Iulia, pe care apoi le-a inchirat, bani din care acum reuseste sa se intretina. Este casatorit si are o fetita. Viata a fost insa foarte cruda cu el. In timp ce se deplasa cu masina prin Ungaria, un sofer ungur a lovit in plin autoturismul condus de fratele sau, in care el dormea si apoi a venit nenorocirea. ,, Am stat in coma vreo 15 zile, apoi in coma indusa, am stat cam un an si jumatate intr-un spital din Ungaria. N-am putut sa ma misc. Am venit apoi in tara unde am inceput recuperarea. Recuperarea a fost foarte grea, cum am stat atata timp nemiscat, lichidul intre incheieturile de la oase s-a solidificat si, prin sport, am inceput sa ma misc incet, incet. Am intrat si in depresie, nu mai stiam ce sa fac. Mi-am deschis un grup pe Facebook, ca sa pot iesi la evenimente si sa am motiv sa ies din casa. Am inceput sa postez evenimentele pe care le vad. Astfel mi-am gasit o preocupare care imi place,dar ma ajuta si sa fac miscare ÔÇŁ- ni s-a destainuit Cosmin.
Un exemplu de urmat, pentru orice om care se confrunta cu probleme si nu numai! Bravo Cosmin! Bravo Ziggy!
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus