Contributia avocatilor la realizarea Marii Uniri Reviewed by CD on . In ziua de 23 Iunie 2018, in cadrul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Centenarului Marii Uniri, Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania org In ziua de 23 Iunie 2018, in cadrul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Centenarului Marii Uniri, Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania org Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Contributia avocatilor la realizarea Marii Uniri

Contributia avocatilor la realizarea Marii Uniri

Contributia avocatilor la realizarea Marii Uniri

In ziua de 23 Iunie 2018, in cadrul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Centenarului Marii Uniri, Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania organizeaza Simpozionul ÔÇŁContributia avocatilor la realizarea Marii UniriÔÇŁ, ocazie cu care se va celebra contributia adusa de avocati ai vremii la evenimentul istoric din anul 1918.
Tot cu aceasta ocazie va avea loc si lansarea lucrarii monografice ÔÇŁContributia avocatilor din Transilvania si Banat la realizarea Marii UniriÔÇŁ.
Evenimentul va avea loc la Casa de Cultur─â a Studentilor din Municipiul Alba Iulia, incepand cu orele 10,00.
Vor participa la acest eveniment reprezentanti ai institutiilor administrative locale, istorici si peste 300 avocati din toata tara.
Lucrarile vor fi conduse de catre av. dr. Gheorghe Florea, Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.
DECANUL BAROULUI ALBA
Av. dr. Mihai Baco

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus