Concurs de ecologie si turism montan. Reviewed by CD on . In acest weekend, 27-29 aprilie 2012, la Lunca Larga mai precis in satul Poiana Galdei are loc prima editie a concursului de ecologie si turism montan ÔÇ×Floare d In acest weekend, 27-29 aprilie 2012, la Lunca Larga mai precis in satul Poiana Galdei are loc prima editie a concursului de ecologie si turism montan ÔÇ×Floare d Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Concurs de ecologie si turism montan.

Concurs de ecologie si turism montan.

Concurs de ecologie si turism montan.

In acest weekend, 27-29 aprilie 2012, la Lunca Larga mai precis in satul Poiana Galdei are loc prima editie a concursului de ecologie si turism montan ÔÇ×Floare de ColtÔÇŁ. Competitia este organizata de catre Clubul de Turism si Ecologie ÔÇ×Beretele AlbastreÔÇŁ. Clubul a fost infiintat in decembrie 2010 sub conducerea lui Darius Duriga iar membrii lui sunt elevi ai Colegiului Militar Liceal ÔÇ×Mihai ViteazulÔÇŁ din Alba Iulia. In cei 2 ani de activitate, C.T.E. ÔÇ×Beretele VerziÔÇŁ au derulat mai multe actiuni umanitare, de ajutorare a varstnicilor, pregatirea si organizarea diferitelor tabere, orientare in terem precum si de protejare a mediului, de ecologizare si ambientare. Toate aceste activitati au avut loc in regim de voluntariat.
Proiectul este finantat de catre Fundatia Comunitara Alba prin programul YouthBank, avand ca principali parteneri Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Alba Iulia si Consiliul Local. Programul YouthBank este coordonat la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare in parteneriat cu Banca Comerciala Romana.
La prima editie a concursului ÔÇ×Floare de ColtÔÇŁ si-au anuntat participarea mai multe echipaje provenind de la liceele din judet.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus