Cine vrea o autostrada noua, cu crapaturi si alunecari ca pe gresie?! Reviewed by CD on . Diverse publicatii ne tot prezinta, in ultima perioada (contra cost banuiesc), imagini filmate de sus cu autostrada finalizata (zic ei,constructorii) intre Aiud Diverse publicatii ne tot prezinta, in ultima perioada (contra cost banuiesc), imagini filmate de sus cu autostrada finalizata (zic ei,constructorii) intre Aiud Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Cine vrea o autostrada noua, cu crapaturi si alunecari ca pe gresie?!

Cine vrea o autostrada noua, cu crapaturi si alunecari ca pe gresie?!

Cine vrea o autostrada noua, cu crapaturi si alunecari ca pe gresie?!

Diverse publicatii ne tot prezinta, in ultima perioada (contra cost banuiesc), imagini filmate de sus cu autostrada finalizata (zic ei,constructorii) intre Aiud si Turda, incercand sa ne convinga, ce rai sunt cei de la Drumuri, ca nu vor sa faca receptia si cat de mult suferim noi, soferii, obligati sa circulam pe aglomeratul DN1 in continuare!ÔÇŽPai daca lotul 4 al Autostr─âzii Sebe┼č ÔÇô Turda, finalizat ├«n propor┼úie de 99%, a ├«nceput s─â se crape pe margini, ├«ntr-o zon─â cu alunecare de taluz, acum cand nu este deschis circulatiei, la ce sa ne asteptam dupa? ┼×eful firmei constructoare spune c─â problemele vor fi remediate, fiind necesare lucr─âri minore.Dup─â lotul 3 al Autostr─âzii Sebe┼č ÔÇô Turda, pe care oficialii de la Drumuri nu au vrut s─â ├«l recep┼úioneze din cauza ÔÇ×alunec─ârii ca pe gresie”, ┼či lotul 4 pare c─â are probleme. Conform unor imagini, taluzul de pe o por┼úiune din lotul 4 a luat-o la vale, iar autostrada a ├«nceput s─â se crape pe margini, scrie Economica.Net.
Acest lot este construit de c─âtre austriecii de la Porr ┼či este finalizat ├«n propor┼úie de 99%, conform datelor de pe site-ul Companiei Na┼úionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
„Remedierile necesare ├«n aceast─â zon─â, lucr─âri minore, sunt ├«n derulare, spre satisfacerea clientului”, a spus pentru ECONOMICA.NET Klaus Bleckenwegner, CEO-ul Porr Construct Rom├ónia.
Conform celor mai recente declara┼úii ale ministrului Transporturilor Lucian ┼×ova, loturile 3 ┼či 4 din Autostrada Sebe┼č ÔÇô Turda ar putea s─â fie inaugurate ├«n luna mai. ├Äntre timp, italienii de la Tirrena Scavi au demarat s─âpt─âm├óna aceasta lucr─âri de repara┼úii pe lotul 3 al Autostr─âzii Sebe┼č ÔÇô Turda. La inspec┼úia din ianuarie, CNAIR a refuzat s─â fac─â recep┼úia acestui lot, din cauza problemelor de siguran┼ú─â rutier─â generate de bitumul ├«n exces ┼či de rugozitatea ┼či planeitatea neconforme. Reprezentan┼úi ai constructorului, precum ┼či un ONG dedicat infrastructurii, sus┼úineau atunci c─â autostrada e gata ├«nc─â de anul trecut ┼či trebuie deschis─â circula┼úiei. R─âm├óne de v─âzut dac─â p├ón─â ├«n luna mai, termenul anun┼úat de ministrul Transporturilor, vor fi remediate toate problemele constatate pe cele dou─â loturi de autostrad─â, astfel ├«nc├ót s─â fie deschise circula┼úiei.
Contractul pentru construirea celor 12 kilometri ai lotului 3 din Autostrada Sebe┼č – Turda a fost semnat ├«n aprilie 2014 cu Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte dÔÇÖAcqua SpA, pentru┬ásuma de┬á420,5 milioane de lei┬á(circa 80% din estimarea ini╚Ťial─â a CNAIR de 532 milioane de lei).
Contractul pentru construirea celor 16 kilometri ai lotului 4 din Autostrada Sebe┼č – Turda a fost atribuit companiei austriece PORR ├«n aprilie 2014 ┼či este ├«n valoare de┬á470 de milioane de lei. Ordinul de ├«ncepere a lucr─ârilor a fost emis ├«n mai 2014, iar termenul ini┼úial de finalizare a acestora era martie 2016, mentioneaza Economica.Net.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus