Cercetat pentru furt Reviewed by CD on .   Poliţiştii din Abrud l-au identificat pe un tânăr din oraş, ca bănuit de furtul unui telefon mobil în valoare de 1.200 de euro. Telefonul a fost recupera   Poliţiştii din Abrud l-au identificat pe un tânăr din oraş, ca bănuit de furtul unui telefon mobil în valoare de 1.200 de euro. Telefonul a fost recupera Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cercetat pentru furt

Cercetat pentru furt

Cercetat pentru furt

 

Poliţiştii din Abrud l-au identificat pe un tânăr din oraş, ca bănuit de furtul unui telefon mobil în valoare de 1.200 de euro. Telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitului. 

La data de 4 decembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au identificat pe un tânăr de 31 de ani, din Abrud, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de telefon mobil, faptă reclamată poliţiei la data de 1 decembrie 2018, de către un minor de 17 ani, din oraş. 

Se pare că, în noaptea de 30 noiembrie/ 1 decembrie 2018, în timp ce se afla într-un bar din Abrud, tânărul ar fi profitat de neatenţia minorului şi i-ar fi sustras telefonul mobil, în valoare de 1.200 de euro. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul, pe care    l-au restituit păgubitului. 

Faţă de tânărul bănuit de furt a fost întocmit dosar penal. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus