Ce se intampla la Mormantul lui Isus, pe Drumul Crucii, in Gradina Ghetsimani. Informatii prin hipnoza regresiva. Reviewed by CD on . In sesiunea de hipnoza regresiva pe care am facut-o cu Ana Oprea si Andreea Avanu, am incercat sa aflu cat mai multe informatii ,referitoare la locurile pe care In sesiunea de hipnoza regresiva pe care am facut-o cu Ana Oprea si Andreea Avanu, am incercat sa aflu cat mai multe informatii ,referitoare la locurile pe care Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Ce se intampla la Mormantul lui Isus, pe Drumul Crucii, in Gradina Ghetsimani. Informatii prin hipnoza regresiva.

Ce se intampla la Mormantul lui Isus, pe Drumul Crucii, in Gradina Ghetsimani. Informatii prin hipnoza regresiva.

Ce se intampla la Mormantul lui Isus, pe Drumul Crucii, in Gradina Ghetsimani. Informatii prin hipnoza regresiva.

In sesiunea de hipnoza regresiva pe care am facut-o cu Ana Oprea si Andreea Avanu, am incercat sa aflu cat mai multe informatii ,referitoare la locurile pe care credinciosii din intreaga lume le viziteaza in Israel: Mormantul lui Isus, Drumul Crucii (Via Dolorosa), Gradina Ghetsimani etc. Am vrut sa aflu, mai ales, cat adevar este in cele relatate in Biblie, despre Isus si asta, dupa ce papa Francisc a declarat ca: ÔÇťBiblia este o carte sf├ónt─â foarte frumoas─â, dar, ca toate lucr─ârile mari antice, unele pasaje sunt ├«nvechite. ( https://moldovacrestina.md/papa-francisc/). Marturisesc ca am vizitat toate aceste locuri si, chiar am intrat in Gradina Ghetsimani, printre maslinii lui Isus, unde am stat o bucata de vreme. Puteti urmari care sunt informatiile primite , vizionand sesiunea de mai jos, vezi aici, de la minutul 2:10:50.
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus