Canicula in Romania! Temperaturi de peste 40 de grade Celsius! Reviewed by CD on . VREMEA. ├Än perioada 8 iunie ÔÇô 12 iunie, Rom├ónia se va confrunta cu un val de aer tropical, iar temperaturile vor dep─â╚Öi 40 de grade Celsius la soare, avertizeaz VREMEA. ├Än perioada 8 iunie ÔÇô 12 iunie, Rom├ónia se va confrunta cu un val de aer tropical, iar temperaturile vor dep─â╚Öi 40 de grade Celsius la soare, avertizeaz Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Canicula in Romania! Temperaturi de peste 40 de grade Celsius!

Canicula in Romania! Temperaturi de peste 40 de grade Celsius!

Canicula in Romania! Temperaturi de peste 40 de grade Celsius!

VREMEA. ├Än perioada 8 iunie ÔÇô 12 iunie, Rom├ónia se va confrunta cu un val de aer tropical, iar temperaturile vor dep─â╚Öi 40 de grade Celsius la soare, avertizeaz─â meteorologii. Valul de aer cald va sosi dinspre Rusia. ├Äns─â, cu toate acestea, ploile ├«╚Öi vor face sim╚Ťit─â prezen╚Ťa, exist├ónd ╚Öi posibilitatea de a se transforma ├«n furtuni.

VREMEA. ┬áTemperaturile vor cre╚Öte ├«n toat─â emisfera nordic─â. Dar acest lucru are la baza mai mult dec├ót fenomenul ├«nc─âlzirii globale. Emisfera nordic─â are o suprafa╚Ť─â foarte mare de uscat, acesta fiind extrem de apropiat de zona polar─â. Dac─â ├«n trecut, vorbeam de valuri de c─âldur─â ├«n zona Rusiei, acum, asaltul c─âldurii vine pe toate continentele, mai pu╚Ťin ├«n Europa Vestic.

VREMEA. Temperaturi de peste 30 de grade se înregistrează în toate zonele subpolare. Groenlanda rămâne ultimul bastion al aerului rece. De acolo, se va forma încet-încet baza pentru o nouă masă de aer polar, pentru iarna viitoare.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus