Beti si fara permis la volan! Reviewed by CD on . La data de 26 martie 2019, în jurul orei 11.30, poliţişti rutieri din Blaj în timp ce acţionau pe raza localităţii Bălcaciu, comuna Jidvei, l-au depistat pe un La data de 26 martie 2019, în jurul orei 11.30, poliţişti rutieri din Blaj în timp ce acţionau pe raza localităţii Bălcaciu, comuna Jidvei, l-au depistat pe un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Beti si fara permis la volan!

Beti si fara permis la volan!

Beti si fara permis la volan!

La data de 26 martie 2019, în jurul orei 11.30, poliţişti rutieri din Blaj în timp ce acţionau pe raza localităţii Bălcaciu, comuna Jidvei, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat şi fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Faţă de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat. 

La data de 26 martie 2019, în jurul orei 18.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna, în timp ce se aflau în patrulare împreună cu poliţiştii locali, pe raza localităţii Pătrângeni, l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

În plus, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a dovedit că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus