Bataus si scandalagiu la …61 de ani! Reviewed by CD on . Poliţiştii din Baia de Arieş l-au reţinut pe un bărbat care ar fi provocat un scandal şi l-ar fi agresat pe un concetăţean. Va fi prezentat în faţa magistraţilo Poliţiştii din Baia de Arieş l-au reţinut pe un bărbat care ar fi provocat un scandal şi l-ar fi agresat pe un concetăţean. Va fi prezentat în faţa magistraţilo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bataus si scandalagiu la …61 de ani!

Bataus si scandalagiu la …61 de ani!

Bataus si scandalagiu la …61 de ani!

Poliţiştii din Baia de Arieş l-au reţinut pe un bărbat care ar fi provocat un scandal şi l-ar fi agresat pe un concetăţean. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 9 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 61 de ani, din Baia de Arieş, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 9 octombrie 2018, în timp ce se afla în apropierea unui magazin din Baia de Arieş, a provocat un scandal şi l-a agresat pe un bărbat de 43 de ani. 

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni corporale uşoare, fără a fi internată în spital.  

În cursul zilei de azi, 10 octombrie, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus