Au furat borseta cu 4.500 de lei! Reviewed by CD on . Poliţiştii din Aiud au reţinut doi tineri care au profitat de neatenţia unui cetăţean şi  i-au sustras banii lăsaţi în maşină. Prejudiciul a fost recuperat inte Poliţiştii din Aiud au reţinut doi tineri care au profitat de neatenţia unui cetăţean şi  i-au sustras banii lăsaţi în maşină. Prejudiciul a fost recuperat inte Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au furat borseta cu 4.500 de lei!

Au furat borseta cu 4.500 de lei!

Au furat borseta cu 4.500 de lei!

Poliţiştii din Aiud au reţinut doi tineri care au profitat de neatenţia unui cetăţean şi  i-au sustras banii lăsaţi în maşină. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar cei doi tineri vor fi cercetaţi sub control judiciar. 

La data de 06.10.2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri, de 16 şi 30 de ani, din municipiul Aiud, care sunt bănuiţi de comitere unei infracțiuni de furt.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 6 octombrie 2018, în timp ce se aflau în zona unei livezi situată în extravilanul municipiului Aiud, ar fi profitat de neatenţia unui cetăţean şi i-ar fi sustras din autoturismul lăsat neasigurat, o borsetă în care era suma de 4.500 de lei. 

Ulterior, cei doi tineri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus cercetarea lor sub control judiciar. 

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus