Atentie! Cei care contribuie la NN Pensii (ING) isi pot pierde banii! Reviewed by CD on . NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din România, şi-a avertizat în această săptămână contributorii printr-un newsletter că statul NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din România, şi-a avertizat în această săptămână contributorii printr-un newsletter că statul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Atentie! Cei care contribuie la NN Pensii (ING) isi pot pierde banii!

Atentie! Cei care contribuie la NN Pensii (ING) isi pot pierde banii!

Atentie! Cei care contribuie la NN Pensii (ING) isi pot pierde banii!

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din România, şi-a avertizat în această săptămână contributorii printr-un newsletter că statul ar putea să treacă la naţionalizarea fondurilor de pensii privată aşa cum s-a întâmplat în Polonia şi în Ungaria.

“În ultimele săptămâni, au existat discuţii în spaţiul public, cu privire la o eventuală decizie de naţionalizare a fondurilor de pensii private. Drepturile tale de participant la Pilonul II pot fi influenţate de decizii politice precum îngheţarea valorii procentului din venitul brut aferent contribuţiei la fondul de pensii, blocarea parţială sau integrală a virării acestei contribuţii sau naţionalizarea sumelor acumulate până acum în conturile viitorilor pensionari. De aceea, este important să urmăreşti permanent ce se întâmplă cu pensia ta şi să te implici activ în demersurile de economisire suplimentară pentru un trai decent la bătrâneţe.”

Mai mult, compania se angajează să facă “toate demersurile posibile” pentru a apăra dreptul la proprietate asupra acestor bani. ( Ziarul Finaciar)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus