Asistenta medicala, numita de Ciolos prefect de Alba, demisa marti la ora 15,00! Reviewed by CD on . Asistenta medicala, devenita consilier juridic apoi prefect de Alba, in 2 septembrie 2016, sub Guvernul Ciolos, Mihaela Albu este demisa din functie marti la or Asistenta medicala, devenita consilier juridic apoi prefect de Alba, in 2 septembrie 2016, sub Guvernul Ciolos, Mihaela Albu este demisa din functie marti la or Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Asistenta medicala, numita de Ciolos prefect de Alba, demisa marti la ora 15,00!

Asistenta medicala, numita de Ciolos prefect de Alba, demisa marti la ora 15,00!

Asistenta medicala, numita de Ciolos prefect de Alba, demisa marti la ora 15,00!

Asistenta medicala, devenita consilier juridic apoi prefect de Alba, in 2 septembrie 2016, sub Guvernul Ciolos, Mihaela Albu este demisa din functie marti la ora 15,00, cand, fostul comisar sef al Garzii de Mediu Alba, Danut Halalai va fi instalat prefect, in sala 100 a Prefecturii Alba. Nu stim de ce nu am fost anuntati de acest eveniment public! Danut Halalai s-a declarat socat si ne-a precizat ca a cerut personal fostului prefect Mihaela Albu ca presa sa fie invitataÔÇŽ Probabil si pentru ca relatia Mihaelei cu ziaristii nu a fost una dintre cele mai bune… Am remarcat inca de la instalare ca vorbitul in public si in fata jurnalistilor nu este punctul ei forte! Urmariti discursul de la instalare, de la minutul 3,30…( https://www.youtube.com/watch?v=tgSWjLKqvtU )

Noul prefect, Danunt Halalai ne-a declarat ca va avea o relatie foarte apropiata cu mass media si va incerca sa remedieze disfunctionalitatile grave care s-au manifestat in perioada celor sapte luni. Mentionam ca, in sedinta de joi, Guvernul Grindeanu a emis o hotarare privind ├«ncetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare ├«n conditiile legii, a func╚Ťiei publice de prefect al jude╚Ťului Alba de catre Mihaela Albu ╚Öi a emis o hotarare privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare ├«n conditiile legii, a functiei publice de prefect al jude╚Ťului Alba de c─âtre Danut Halalai Emil.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus