APM CLuj: Autorizatia Romplumb suspendata Reviewed by CD on . Conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj a luat decizia suspendarii autorizatiei de mediu pentru societatea Romplumb din Baia Mare. Decizia a fost lua Conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj a luat decizia suspendarii autorizatiei de mediu pentru societatea Romplumb din Baia Mare. Decizia a fost lua Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»APM CLuj: Autorizatia Romplumb suspendata

APM CLuj: Autorizatia Romplumb suspendata

APM CLuj: Autorizatia Romplumb suspendata

Conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj a luat decizia suspendarii autorizatiei de mediu pentru societatea Romplumb din Baia Mare. Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca societatea nu s-a incadrat in termenul prevazut pentru punerea in limite normale a unor indicatori, printre care si cel pentru dioxid de sulf.

Termenul limita a fost data de 14 august, insa decizia de suspendare a fost luata numai in data de 23 august. Din cate se stie problema Romplumb a ajuns si pe masa celor de la Ministerul Economiei, care vor trebui sa ia o decizie in privinta acestei societati.

„Agen┼úia Regional─â pentru Protec┼úia Mediului Cluj- Napoca a luat decizia suspend─ârii Autoriza┼úiei Integrate de Mediu (AIM) nr. 124/NV/03.05.2011 emis─â pentru SC Romplumb SA Baia Mare, pentru o perioad─â de maxim 6 luni.

Decizia a fost luat─â ├«n urma neconform─ârii cu prevederile AIM privind valorile limit─â de emisie la indicatorul dioxid de sulf din surse dirijate- co┼čul de 120 m. ├Än consecin┼ú─â Autoriza┼úia Integrat─â de Mediu se suspend─â p├ón─â la eliminarea cauzelor care au determinat suspendarea. ├Än cazul ├«n care, ├«n termenul men┼úionat, societatea nu se conformeaz─â cu prevederile actului administrativ emis de c─âtre ARPM Cluj- Napoca, AIM se anuleaz─â”, au aratat oficialii APM Cluj.

Pentru inchiderea Romplumb s-au facut inclusiv mintinguri, initiatorul acestora fiind parlamentarul Gheorghe Zoicas. Ramane de vazut ce se va intampla pana la urma.

Rares Bogdan

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus