Ana Oprea, o romanca din Team Grifasi care face hipnoza regresiva! Reviewed by CD on . Buna, sunt Ana si sunt fericita ca astazi fac parte din #TeamGrifasi! Calatoria mea pana la acceptarea in aceasta echipa s-a desfasurat pe parcursul mai multor Buna, sunt Ana si sunt fericita ca astazi fac parte din #TeamGrifasi! Calatoria mea pana la acceptarea in aceasta echipa s-a desfasurat pe parcursul mai multor Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Ana Oprea, o romanca din Team Grifasi care face hipnoza regresiva!

Ana Oprea, o romanca din Team Grifasi care face hipnoza regresiva!

Ana Oprea, o romanca din Team Grifasi care face hipnoza regresiva!

Buna, sunt Ana si sunt fericita ca astazi fac parte din #TeamGrifasi!
Calatoria mea pana la acceptarea in aceasta echipa s-a desfasurat pe parcursul mai multor #reincarnari si a 45 de ani in viata prezenta.
Desi conform unor #StudiiStiintifice este imposibil, primele amintiri din aceasta viata le am de la varsta de sub un an cand ieseam in afara corpului fizic pentru a explora imprejurimile si a capta mai multe informatii. La 6 ani credeam ca este ceva normal si ca toti oamenii experimenteaza aceleasi lucruri pana cand am fost #educata ca asa ceva nu exista si nu trebuie sa vorbim despre asta.
In adolescenta am studiat carti despre #ezoterism, #yoga, sau #CalatoriiInAfaraCorpului incercand sa ma conving ca acestea sunt doar povesti. Din dorinta de a fi acceptata in familie si societate am incercat sa devin un ÔÇťom normalÔÇŁ si m-am dedicat studiului #bibliei dar si acolo am gasit dovezi despre calatorii in afara corpului sau despre existenta ÔÇťextraterestrilorÔÇŁ.
Apoi am crezut ca #StudiiStiintifice solide ma vor ajuta sa uit de toate acestea astfel incat m-am dedicat cu ambitie unei cariere medicale si timp de 15 ani am incercat sa-mi ignor intuitia, clarviziunile sau experientele traite. Dar acei ani de studiu si practica mi-au confirmat ca suntem mai mult decat un corp fizic, ca acest corp are capacitatea de a se #vindeca singur si ca modul nostru de trai sau chiar #ProceduriMedicale ii pot bloca aceasta capacitate.
Cand fiicele mele au inceput sa-mi povesteasca experiente asemanatoare cu cele traite de mine, am incercat sa le tin departe de aceste lucruri si le-am spus ca aceste lucruri nu exista doar ca ele au fost mai hotarate si mai insistente decat am fost eu la varsta copilariei.
Printr o serie de evenimente deloc intamplatoare am ajuns sa vizionez o sesiune de #hipnoza condusa de #CalogeroGrifasi si din acel moment toate acele puncte disparate si fara explicatie din viata mea s-au unit si totul a capatat sens.
La fel ca mine, stiu ca multi dintre cei care cititi aceste randuri ati vizionat sesiune dupa sesiune in momentul in care le-ati descoperit pe canalul de #youtube si ati asteptat nerabdatori publicarea unei noi sesiuni in limba #romana sau intr o limba straina pe care o cunoasteti.
Schimbarile din viata mea au inceput in momentul in care am vizionat prima sesiune iar dupa sesiunile pe care le am avut cu #CalogeroGrifasi sau #ClaudiaPani, schimbarile au fost spectaculoase si rapide.
Pentru a intelege mecanismele si procesele ce au loc ca urmare a unei sesiuni de #HipnozaRegresiva am ÔÇťdevoratÔÇŁcarti si am urmat mai multe cursuri de hipnoza sau in legatura cu acest domeniu. Metoda de #HipnozaRegresiva oferita de #TeamGrifasi este revolutionara si adaptata erei moderne. In timpul sesiunii, #ParteaSubliminala a clientului este ghidata pentru a descoperi mecanismele care au dus la diferite probleme sau #InterferenteEzoterice. Odata mecanismele constientizate, ea poate decide sa le anuleze sau sa le modifice.
Aceasta metoda este in concordanta cu ceea ce am intuit dintodeauna si am inteles ca suntem toti conectati si ca atunci cand ajutam pe oricare dintre noi in drumul spre constientizare, ne ajutam de fapt pe noi insine.
Am descoperit ca ceea ce cautam in afara, se afla deja in interiorul meu si ca atunci cand iti doresti ca viata ta sa se schimbe, trebuie sa incepi cu tine insati si realitatea din jurul tau se va schimba prin rezonanta.
Astazi sunt intr-un proces continuu de #descoperire si #transformare asa cum sunteti si voi si sunt fericita ca am posibilitatea sa fiu alaturi de cei ce au ales drumul spre #eliberare si #constientizare. ( https://www.youtube.com/channel/UCy3rtqv4zz5g71IGNuvKozQ ) Sa ne bucuram impreuna de aceasta calatorie extraordinara! – cu Ana Oprea. ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100008373279100&lst=100002029534052%3A100008373279100%3A1521843250&sk=photos )

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus