Alegeri deputat: Razboi in sindicatele din Maramures Reviewed by CD on . Liderul Sindicatului Liber din Invatamant Maramures, Liviu Marian Pop a vorbit astazi, 22 august, despre faptul ca sindicatul pe care il reprezinta a fost intro Liderul Sindicatului Liber din Invatamant Maramures, Liviu Marian Pop a vorbit astazi, 22 august, despre faptul ca sindicatul pe care il reprezinta a fost intro Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Educa╚Ťie»Alegeri deputat: Razboi in sindicatele din Maramures

Alegeri deputat: Razboi in sindicatele din Maramures

Alegeri deputat: Razboi in sindicatele din Maramures

Liderul Sindicatului Liber din Invatamant Maramures, Liviu Marian Pop a vorbit astazi, 22 august, despre faptul ca sindicatul pe care il reprezinta a fost introdus ca parte semnatara a acordului pe care candidatul USL pentru deputatie, Florin Tataru, l-a semnat cu sindicatele.

Sindicate care, conform hartiei semnate cu cateva zile inainte de alegeri de Sorin Bodran la sediul PSD, aveau obligatia de a-l sustine pe Tataru pentru fotoliul de deputat. Liviu Marian Pop merge pana intr-acolo incat se gandeste chiar la deschiderea unor actiuni in instanta, in eventualitatea in care cineva nu isi cere scuze public.

Rares Bogdan

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus