Alege barul preferat, cu Kapital Tv Alba! Reviewed by CD on . Kapital Tv Alba promoveaza serviciile si produsele de calitate din judetul Alba. In cadrul rubricii ,,Alege barul preferat, cu Kapital Tv!”, vom incerca sa aduc Kapital Tv Alba promoveaza serviciile si produsele de calitate din judetul Alba. In cadrul rubricii ,,Alege barul preferat, cu Kapital Tv!”, vom incerca sa aduc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alege barul preferat, cu Kapital Tv Alba!

Alege barul preferat, cu Kapital Tv Alba!

Alege barul preferat, cu Kapital Tv Alba!

Kapital Tv Alba promoveaza serviciile si produsele de calitate din judetul Alba. In cadrul rubricii ,,Alege barul preferat, cu Kapital Tv!”, vom incerca sa aducem in atentia consumatorilor, cele mai atractive baruri, din toate orasele judetului. Asteptam sugestiile voastre pe adresa de e-mail: bogdan.catalin986@gmail.com, pe paginile de Facebook: Kapital Tv Alba (https://www.facebook.com/kapitalalba/) si Kapital Tv Romania (https://www.facebook.com/kapitaltv/) sau la telefon 0358101909.
Mentionam ca, televiziunea locala Kapital Tv Alba, intr-un nou format si o noua grila, poate fi receptionata in direct si reluare, atat pe cablu, cat si pe site-ul (http://www.kapitaltv.ro), pe paginile de Facebook: Kapital Tv Alba (https://www.facebook.com/kapitalalba/) si Kapital Tv Romania (https://www.facebook.com/kapitaltv/). Pentru informatii suplimentare ne puteti suna la telefoanele 0358101909, 0727213766, 0765421226.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus